Exclusieve sneakers & designer clothing: Mentastore opent in de Heuvelstraat

Sneakerliefhebbers opgelet! Binnenkort opent een nieuwe winkel in de Tilburgse Heuvelstraat: Mentastore. Ze openen in het pand waar voorheen kapper Yes was gevestigd. De winkel wordt nu nog helemaal ingericht, maar opent snel haar deuren. Lees verder.

Mentastore is een winkel waar je terecht kunt voor exclusieve sneakers die je niet zomaar in iedere sneakershop koopt. Denk aan de populairdere en exclusievere modellen van de Nike Air Jordan, Air Max, Dunk, Adidas Yeezy en New Balance. De prijzen van de sneakers zijn dan ook wat hoger dan wat je normaal in sneakerwinkel treft. Het concept van winkels zoals Mentastore is namelijk dat zij exclusieve sneakers kopen, die vasthouden en verkopen.

Daarnaast verkoopt Mentastore ook designer clothing. Denk aan merken als Offwhite, Supreme en Palm Angels. Maar ook voor accessoires zoals veters kun je bij Mentastore terecht. Ook fijn: als je heel erg op zoek bent naar een bepaalde exclusieve sneaker, kun je jouw request ook bij Mentastore indienen. Zij gaan dan voor je op zoek en helpen je wellicht wel aan je holy grail.

Meer informatie

Wil je meer weten over Mentastore? Of ben je benieuwd wat voor sneakers ze verkopen? Check dan vooral de webshop en volg ze op Instagram. Zo weet je precies wanneer ze openen.