Win een exclusieve Terminator Skull in Pathé Tilburg

Terminator Skull

Vanaf donderdag 16 juli is er een exclusieve Terminator Skull te bezichtigen in Pathé Tilburg. Er zijn wereldwijd slechts enkele van deze skulls gemaakt en in omloop.

De skull komt in de bioscoop te staan in het teken van de première van de blockbuster Terminator Genisys 3D die vanaf 9 juli in première gaat in IMAX 3D. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om met de skull op de foto te gaan.

De skull zal uiteindelijk verloot worden onder alle bezoekers die een selfie met de skull hebben gemaakt.

Terminator Skull

Terminator: Genisys

He is back!  In Terminator: Genisys stuurt John Connor (Jason Clarke), de leider van het menselijk verzet, Sergeant Kyle Reese (Jai Courtney) terug naar 1984 om Sarah Connor (Emilia Clarke) te beschermen en de toekomst veilig te stellen.

Door een onverwachte gebeurtenis komt Sergeant Reese ineens terecht in een nieuwe, onbekende versie van het verleden. Hier vindt hij nieuwe bondgenoten, waaronder The Guardian (Arnold Schwarzenegger).

Wanneer hij oog in oog komt te staan met levensgevaarlijke vijanden krijgt hij een onverwachte missie: het resetten van de toekomst.

Bekijk de trailer

https://www.youtube.com/watch?v=62E4FJTwSuc

Dus kom vanaf 16 juli naar Pathé Tilburg, maak een selfie met de Terminator Skull en wie weet staat ie binnenkort bij jou op de openhaard!