Expeditie Robinson proeven komen naar Tilburg

Expeditie Robinson

Heb jij zelf ooit aan het televisieprogramma ‘Expeditie Robinson’ mee willen doen? Grijp dan vanaf nu je kans bij De Zeven Geitjes in Tilburg. Samen met Experience Robinson bieden zij een soortgelijke ervaring gebaseerd op het populaire televisieprogramma. In de circa drie uur durende groepsactiviteit worden verschillende vaardigheden en eigenschappen in teamverband op de proef worden gesteld. Maar wees niet bang: Het is geschikt voor nagenoeg álle leeftijden en condities en je krijgt geen levende rupsen voorgeschoteld!

Expeditie Robinson Tilburg

De bedoeling is om met jouw team het meest luxe kamp van het eiland te bouwen. Beginnend met een (zelfgebouwde) basale tent, onderga je verschillende proeven waarbij vaardigheden als concentratie, creativiteit, ouderwets vuur maken, samenwerken en lef beloond worden. Door te winnen ontvangt jouw team een luxeartikel om jouw kamp te verbeteren. Heeft jouw team het beste kamp gebouwd, mogen jullie je de nieuwe Robinsons noemen! Maar let op: net als in het televisieprogramma kan het spel zomaar drastische wendingen nemen waardoor het tot het laatst toe spannend blijft wie er gaat winnen.

Experience Robinson is ontstaan uit een jongensdroom: meedoen aan het avontuurlijke realityprogramma. Wegens een gebrek aan BNer-status zijn de initiatiefnemers hun eigen experience gestart in Vlijmen, nabij Den Bosch. “Al enige tijd wilden we onze vleugels uit slaan naar het prachtige gebied in Tilburg. De samenwerking met De Zeven Geitjes is de perfecte aanvulling voor een totaalproduct van groepsactiviteiten in deze regio”, aldus een van de initiatiefnemers.

Aanbieding

Ter introductie komen de partijen met een scherpe aanbieding voor activiteiten welke in de maand mei voor het komende jaar geboekt worden. Meer informatie hierover is te vinden op: www.experiencerobinson.nl.