Expositie Kunstenaar(s) in de Kast! krijgt doorstart bij Peerke Meubels

Kunstenaar(s) in de kast

Na een succesvolle maand in de voormalige winkel van Antoon de Jong, verhuist Kunstenaar(s) in de Kast! tijdens de maanden april, mei en juni naar de winkel van Peerke Meubels aan de Korvelseweg.

Kunstenaar(s) in de Kast!

Kunstenaar(s) in de Kast! biedt kunstenaars uit Tilburg de mogelijkheid om hun werk te exposeren in een voormalige kledingkast. In acht kasten vertonen verschillende kunstenaars hun werk.

De opzet is dat iedere twee weken vier nieuwe kunstenaars een eigen kast vullen met betaalbare kunst. Na vier weken haalt de kunstenaar het werk uit de kast en krijgt een andere kunstenaar de mogelijkheid om te exposeren.

Kunst

Het werk van Kunstenaar(s) in de Kast! is niet duurder dan 1.500 euro, is uniek en enig in zijn soort. De kunstwerken die worden geëxposeerd zijn bedoeld voor de verkoop.

Wie kan er mee doen?

Iedere kunstenaar woonachtig in Tilburg die voldoet aan een bepaalde kunstzinnigheid en meedoet met Pakje Kunst kan meedoen.

Kunstenaar(s) in de Kast! biedt de Tilburger de mogelijkheid om kennis te maken met het brede aanbod van kunstenaars in de stad en op een laagdrempelige manier kunst aan te kopen waarmee zij direct de lokale kunstenaars ondersteunen.

Meer info

Voor meer informatie, neem contact op met Ro-Nalt Schrauwen via 06-49422005 of info@pakjekunst.com.

Kunstenaars in de kast is tijdens de openingstijden van Peerke Gebruikte Meubels te bezoeken (Korvelseweg 159):

  • Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur
  • Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur
  • Donderdag koopavond tot 20.00 uur