Extra lang pinksterweekend in Tilburg: check hier de leukste uittips

uittips tilburg pinksteren

Vanwege Pinksteren genieten we van een extra lang weekend. Gelukkig is er genoeg te doen in de schôônste stad van ’t laand. Benieuwd wat allemaal? We zetten de leukste uittips in het pinksterweekend voor je op een rijtje. Lees snel verder. 

Uitgelichte tips

#1: Hap Stap Festival in de Interpolistuin

Van vrijdag tot en met maandag kun je in de Interpolistuin weer genieten van Hap Stap. Verschillende restaurants uit de regio presenteren lekkere gerechtjes, de drankjes vloeien rijkelijk en aan entertainment is uiteraard gedacht. Het festival is gratis te bezoeken.

#2: MeiMarkt

De grootste nachtelijke markt van Nederland staat dit weekend op het programma. De MeiMarkt wordt op zaterdagavond opgebouwd en gaat daarna non-stop door tot zondagmiddag 17:00 uur. Je kunt dus de hele nacht koopjesjagen.

#3: G-Sportweekend

Van vrijdag tot en met zondag staat het G-Sportweekend Amarant weer op het programma. Het jaarlijkse evenement wordt voor de 27e keer georganiseerd. Ruim duizend deelnemers doen mee aan verschillende sporten. Ook is er een vrijmarkt en staat het Nederlands kampioenschap mascotte op het programma.

Meer tips

Op zoek naar meer toffe tips per dag? We zetten het voor je op een rijtje.

Vrijdag 3 juni

Zaterdag 4 juni

Zondag 5 juni

Maandag 6 juni

Meer uittips Tilburg

Dit overzicht is slechts een selectie van de evenementen en activiteiten die dit weekend in Tilburg worden georganiseerd. Meer leuke uittips? Check onze uit-agenda.