Extra verkooppunten Benefietavond Willem II Stadion

De voorbereidingen voor de Koningsdag 2012 zijn in volle gang. De komende weken worden de laatste puntjes op de i gezet. Na de wedstrijd om de Jan van Roessel bokaal zal in het hoofdgebouw de Benefietavond voor het standbeeld van Jan van Roessel worden georganiseerd. Ook het programma voor deze unieke Willem II-avond krijgt steeds meer vorm.

Zo zal o.a. vanaf 20.30 uur in  één van de ruimtes van het Koning Willem II-stadion een oergezellige Hollandse hits feestavond plaats. Met optredens van Marc van Alphen, Gabor, Frank Smeekens, Jurgen Leijten, Peter Smulders, Nataz, DJ Coenio.

Maar ook voor liefhebbers van andere muziekstijlen is er veel te doen. In het Lounge department zorgen DJ’s Maurice en Delgado voor een relaxte ambiance. En de populaire Live bar verzorgt een muziekprogramma met topartiesten waarbij verzoekjes kunnen worden ingediend zodat je favoriete dansnummers voorbij komen.

Kaarten, waarvan er maar 2000 worden uitgegeven, voor deze uniek avond kosten slechts 10 euro en de opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan de realisatie van het standbeeld van Jan van Roessel.

Een aantal ondernemers in de regio hebben hun medewerking toegezegd, en vanaf heden kun je bij onderstaande ondernemers de kaarten voor de Benefietavond kopen. Ken je nog ondernemers die mee willen helpen om zoveel mogelijk kaarten aan de man / vrouw te brengen? Meld ze aan via info@janvanroesselmemorial.nl. Samen zorgen we ervoor dat het standbeeld er zo snel mogelijk komt.

Willem II Fanshop
Goirleseweg 26, Tilburg
Maandag t/m zaterdag tussen 13.00 – 17.00 uur

Goirle
Boekhandel Buitelaar
De Hovel 21, Goirle

Tilburg Noord
Delicattesenzaak Allerlei
Wagnerplein, Tilburg

Berkel Enschot (vanaf woensdag 9 juli)
De Lekkernij
Eikenbosch 9, Berkel Enschot

Tilburg Centrum
Amanda's Hair & Cosmetics
Koningsplein 254, Tilburg

Tilburg De Blaak
Slagerij van de Zande
Amer 5, Tilburg

Tilburg Reeshof (vanaf woensdag 11 juli)
De Visspecialist 'Timmers'
Heyhoefpromenade 89, Tilburg

Online:
Klik hier om je kaarten online te kopen