Extra voordelig naar Biënnale Brabant met Tilburg.com arrangement

Biënnale Brabant

Iedereen die houdt van hoogstaande kunst, moet nu eventjes opletten. Na succesvolle edities in 2012 en 2015 strijkt Biënnale Brabant opnieuw in Tilburg neer. Tot en met 26 november is de Koepelhal in de Spoorzone het decor.

De Biënnale Brabant is een belevingsexpositie met bijzondere kunst en verlichting. Van schilderijen tot beelden en van fotografie tot glassculpturen. Een unieke wereld; exclusief, groots en meeslepend.

Een sterk kunstplatform

De organisatie van de Biënnale Brabant is in handen van Van Loon Galleries. Een kunstgalerie in Vught en actief binnen de moderne kunst. Van Loon Galleries werkt met circa vijftig internationale kunstenaars waaronder Rabarama, David Begbie en Jeffrey Robb. Een sterk kunstplatform als verbinder en podium van kunst, kunstenaars, mensen en maatschappij.

Tilburg.com arrangement

Speciaal voor de lezers van Tilburg.com heeft de organisatie een Tilburg.com arrangement samengesteld. Voor slechts €15,- heb je toegang voor twee personen bij Biënnale Brabant, krijg je een gratis portie bitterballen in de Biënnale Brasserie op het evenement. Als extraatje kun je met 50% korting de catalogus ter waarde van €8,- aanschaffen.

Wil je gebruik maken van deze actie? Bestel dan hier je kaarten en vul de code ‘BB2017-tilburgcom’ in.

Biënnale brasserie

Om bij te komen van alle indrukken kun je bij de Biënnale Brasserie genieten van heerlijke lunches, goede koffie, gebak, hapjes en drankjes die met passie en liefde worden bereid. Al met al is het een prachtig evenement waar je zeker een kijkje moet nemen.

Kortom: snel je kaarten bestellen en gebruik maken van de kortingscode ‘BB2017-tilburgcom’.