Extra voorstelling ‘Roger Waters The Wall’ bij Pathé

Roger Waters The Wall

Op zaterdag 10 oktober vertoont Pathé Tilburg een extra voorstelling van de documentaire over Roger Waters, ex bandlid van Pink Floyd. Op dinsdag 29 september vindt de eerste vertoning plaats, en deze is al zo goed als uitverkocht. Vanwege het grote succes en om echte fans niet te hoeven teleurstellen komt er nog een extra show op zaterdag 10 oktober om 15:00 uur.  

Roger Waters The Wall

Roger Waters, mede-oprichter en schrijver van vele Pink Floyd-hits, mengt het epische en het persoonlijke in zijn eigen concert: Roger Waters The Wall. Na het concert zien we The Simple Facts – een documentaire waarin de hereniging van Roger Waters met zijn voormalig Pink Floyd-bandmaatje Nick Mason centraal staat. Ook beantwoordt Waters vragen van fans wereldwijd. Van Roger Waters The Wall kan je verwachten:

  • Een introductie (3:30 minuten)
  • Roger Waters The Wall feature (131 minuten)
  • The Simple Facts – Q&A met Roger Waters en Nick Mason (23 minuten)

Tickets

Tickets zijn te koop via de website van Pathé Tilburg of aan de kassa van Pathé Tilburg. Parkeren kan met 50% korting kan in de Heuvelpoort parkeergarage.

Bioscoop-agenda

Kijk voor de complete bioscoop-agenda van de drie Tilburgse bioscopen in de Tilburg.com bioscoop-agendaOf wil je kaartjes winnen voor deze of een ander film? Doe dan mee aan de prijsvraag.