Facebook primeur voor Van Arendonk Tilburg

Hoe combineer je online met offline? Van Arendonk in Tilburg is de eerste winkelier die hier een antwoord op heeft. In de etalage van de bekende schoenenwinkel staat sinds vandaag namelijk een ‘Fliike’. Een fysieke teller die real time aangeeft hoeveel fans de Van Arendonk Facebook-pagina op dat moment heeft. 

Er zijn wereldwijd slechts 500 ‘Fliikes’ en daarmee heeft Van Arendonk een unieke tool in handen. Iedereen is vrij om de ‘Fliike’ te komen testen! Ga naar de Van Arendonk winkel in de Juliana van Stolbergstraat en like de Van Arendonk facebookpagina op  https://www.facebook.com/VanArendonkSchoenmode. De ‘Fliike’ zal dan real time oplopen. (zie filmpje)

 

https://www.youtube.com/watch?v=_IazRUMiCVM&feature=youtu.be

Lukt het om bij jouw like een tiental te filmen, plaats dan je filmpje als een bericht op de Van Arendonk facebookpagina. Elke inzending wordt door Van Arendonk beloond met een leuk presentje! Bij het eerste filmpje van een honderdtal geeft Van Arendonk een paar schoenen (twv maximaal € 200,-) weg!

Over Van Arendonk

Van Arendonk is een begrip in de schoenenindustrie. In 1884 begon alles met een eigen schoenfabriek en in 1967 opende Van Arendonk haar eerste schoenenwinkel in Breda. Deze waardevolle geschiedenis draagt het familiebedrijf nog altijd met zich mee. Met 5 winkels (Breda, Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Groningen) een shop-in-shop bij Bastiaansen modestad in Bavel en een online webshop staat Van Arendonk voor goede service, trendsetting, kwaliteit en comfort. Mooie schoenen, mooie mensen is de slogan. Van Arendonk biedt de keuze uit meer dan 100 topmerken zoals UGG, Floris van Bommel, Magnanni, Blackstone, Sendra, Fred de la Bretoniere, Shabbies en Greve.