Factorium Festival Wintereditie strijkt neer op het Koningsplein

factorium festival

Op zondag 19 februari wordt het hoofdgebouw van Factorium omgetoverd tot één groot podium. Oftewel: het Factorium Festival. Dit keer in winterse sferen. Je ziet allerlei voorstellingen, er zijn optredens en een mysterietheatertour. De dag is voor het héle gezin! En speciaal voor deze dag: win 100 euro korting op een cursus!

Tussen 13.00 – 18.00 uur is er een afwisselend programma in de Factoriumzaal, De Witte Salon, De Nachtclub, Kindercafé en Live on Stage. Je kunt op je gemak rondslenteren, genieten van spetterende optredens en voorstellingen, de mysterie theatertour, zingende kappers, openbare repetities en bijzondere masterclasses, zelf instrumenten uitproberen en meedoen aan allerlei workshops zoals ‘Spelen in een band’. Wedden dat je naar huis gaat met een grote glimlach!

Speciaal voor de kids!

Speciaal voor de kinderen is er een ‘Kleutercafé’; een plek waar ze lekker kunnen knutselen,  met muziek bezig kunnen zijn en mee kunnen doen aan mini-workshops. Natuurlijk zijn papa en mama ook van harte welkom.

Win 100 euro korting op je cursus!  

Als bezoeker van het Factorium Festival maak je kans op 100 euro korting op een cursus! Deze prijs wordt 2x uitgereikt. Meer informatie vind je op www.factorium.nl/factoriumfestival. Daar zie je ook het programma van de dag!

thumbnail_FF2017-Facebook-header