Factorium opent seizoen feestelijk met Factorium Festival!

Factorium is ready! Het is tijd voor een splinternieuw seizoen. Voor frisse wind onder de vleugels van al het aanstormende talent en door de hoofden van alle liefhebber-kunstenaars. Op zondag 11 september trapt Factorium samen met jou het nieuwe seizoen af tijdens Factorium Festival!
Foto: Cloakture Photography

Opening nieuw seizoen Factorium

Alle disciplines worden in en rondom het Vrijheidspark tentoongesteld als diamanten in een open vitrinekast. Wil jij zelf jouw innerlijke diamant opboenen? Het Factorium nodigt je uit om lekker mee te doen! Zo kan je verschillende dansworkshops en masterclasses in rap en productie volgen. Verschillende muziekinstrumenten uitproberen. Kijken en leren van andere optredens van de cursisten. Naar live muziek luisteren in het Factorium theater. Een sneakpeak van het hele programma kan je hier vinden!

Er is voor jong en oud vermaak. Voor de allerjongste cultuurliefhebbertjes zijn er dreumes- peuter- en kleuterkunst workshops. Voor de kinderen tussen de 6 en de 12 jaar oud zijn er speciale theater workshops, hippe ‘glow in the dark’ dansworkshops en verschillende muziekworkshops. De pubers tussen de 12 en 18 jaar kunnen ook coole dansworkshops (max. 15 jaar), muziekworkshops en hiphop, salsa voor solo’s, dansfit, ballet en moderne dans (16+) volgen. De volwassen kunnen onder andere kijken en meedoen met de open musicalles van de M4U en acher het geheim van acteren komen. Én laat je vastleggen als een echte celebrity!

Over het Factorium

Het factorium is dé basis van de talentenpiramide in Tilburg waar de wisselwerking tussen jonge en oude ontdekkers, fanatieke doorzetters, liefhebber-kunstenaars en professionals in Muziek, Theater, Dans, Urban Culture en Musical centraal staat. Van professioneel tot gewoon voor de lol. Factorium Cultuurmakers is een grootstedelijk initiatief van ongeveer 200(!) kunstenaars en/of docenten. Eén voor één met een groot hart voor kunst en educatie.

Meer informatie

Trap jij op 11 september het theaterseizoen af samen met Factorium? Laat je vastleggen als een echte celebrity! Bekijk het nu in onze agenda en klik hier voor het uitgebreide, volledige programma.

Als je de sfeer alvast wilt proeven kun je naar de aftermovie kijken van de open dag van Factorium Cultuurmakers.