Veel nieuwe cursussen van start bij Factorium Podiumkunsten

factorium

Theaterdier of een instrument bespelen? Of is dans je lust en je leven? In januari starten er weer diverse nieuwe cursussen bij Factorium Podiumkunsten! Het gaat om cursussen voor zowel beginners als gevorderden op locaties in Tilburg centrum, Reeshof en Goirle.

Foto: Bas Haans

Als je voor Factorium Podiumkunsten kiest, kies je voor een plek waar heel veel samenkomt. Natuurlijk word je begeleid door docenten die snappen wat jij wilt bereiken en zich volledig inzetten om dit samen met jou voor elkaar te krijgen. Maar het gaat vaak verder dan dat. Je ontmoet andere podiumkunstliefhebbers en dit leidt regelmatig tot een aangewakkerd vlammetje van inspiratie, uitwisselen van ideeën en sowieso tot heel veel plezier.

Cursussen Factorium Podiumkunsten

Factorium Podiumkunsten staat erom bekend dat je diverse mogelijkheden hebt om ook daadwerkelijk op te treden, alleen of samen met anderen. De doorgewinterde cursist doet dit vaak in een handomdraai. Ben je een beginner en heb je nog wat schroom, daag jezelf dan uit via de laagdrempelige optreedmomenten die Factorium Podiumkunsten biedt! Ook jij zult merken dat je plezier ontdekt in iets waarin je voorheen wat huiver had. Verder zijn er bij Factorium Podiumkunsten regelmatig masterclasses en workshops van bekende professionals. Een mooie en leerzame aanvulling op je reguliere lessen!

Een volledig overzicht van de cursussen die starten in januari vind je op de website. Wees er op tijd bij met inschrijven want een aantal cursussen loopt snel vol!