Factorium viert zomerweek vol workshops, werksessies en presentaties

Zomerweek

Factorium viert de zomer met een week vol workshops, werksessies en presentaties in en rondom het hoofdgebouw. Van maandag 13 t/m 17 juli kunnen kinderen, cursisten, studenten en profs meedoen, meeluisteren en meekijken – online maar ook vanuit de studio’s en theaterzaal.

Kinderworkshops in de ochtend

De Zomerweek start dagelijks met een workshopochtend voor kinderen t/m 12 jaar en staat in het teken van diverse disciplines; dans, muziek, theater, musical, urban, techniek en zelfs de natuur. De workshops beginnen om 10.00 uur en duren tot 12.00 uur. Deelname kost €2,50 per ochtend, inschrijven kan voor één of meerdere ochtenden.

Open Call voor OPEN STUDIO!

In de middag zijn de verschillende studio’s beschikbaar voor Tilburgse makers om te repeteren en uit te proberen. Als onderdeel van deze OPEN STUDIO krijgen makers ook zendtijd op onze social media kanalen. Ze kunnen hier een stukje uit een repetitie tonen, een mini performance verzorgen of zichzelf introduceren met een ‘dit ben ik-filmpje. In ieder geval een kans voor makers om zich voor te stellen en hun talent te delen met de Factorium-community!

Makers kunnen zich aanmelden voor de OPEN STUDIO door een mail te sturen naar b.reiniers@factorium.nl.

Talent Night optredens

Alle Factorium Zomerdagen worden afgesloten met een Talent Night. Live vanuit de theaterzaal vinden iedere avond twee performances plaats. Het publiek kan meegenieten via een livestreamverbinding, maar ook vanuit de tribune van de theaterzaal gezien er per performance een (beperkt) aantal kaarten beschikbaar zijn. De eerste namen zijn alvast bekend: Fontys Dance Academy alumna Patricia Brok laat op maandag 13 juli haar afstudeersolo zien.

Op dinsdag 14 juli verzorgen Jeroen van Vliet & Hans Timmermans een interactieve audiovisuele performance. Woensdag 15 en vrijdag 17 juli zullen in het teken staan van dé musical met optredens van MusicAllFactory studenten en alumni. Donderdag 16 juli wordt het podium vrijgemaakt voor aanstormend talent met optredens van singer-songwriters Noa Janssen en Lizzy van den Herik.

Tickets á €5,- (per performance) zijn verkrijgbaar via de webshop. Het complete Factorium Zomerweek programma kun je vinden op www.factorium.nl.