Fairytale Festival: Top Dj’s komen zaterdag naar Kaatsheuvel

De Langstraat mag zich gaan opmaken voor de 3e editie van Fairytale Festival. Na de uitverkochte edities in 2015 en 2016 halen de Kaatsheuvelse organisatoren Roy Swinkels, Dennis Lommelen en Stephan van Halewijn, op 6 mei weer diverse (inter)nationale top-dj’s naar Kaatsheuvel.

Fairytale Festival is geen doorsnee festival. Het richt zich op bezoekers die niet alleen van goede muziek houden, maar ook van een goede sfeer, een mooie aankleding en goed verzorgde faciliteiten. Het festival wil de fantasie van al haar bezoekers prikkelen. Dat de bezoeker dit weet te waarderen blijkt wel uit de groeiende bezoekersaantallen: waren er het eerste jaar 3000 kaarten verkocht, vorig jaar werd de 4000 aangetikt. En ook dit jaar belooft een succes te worden: de early-bird kaarten waren binnen 24u volledig uitverkocht en ook de reguliere kaarten dreigen binnenkort op te raken.

Hoewel de organisatoren natuurlijk hopen om een verdere groei, vinden zij het vooral belangrijk dat de herkenbaarheid van het festival wordt vergroot en dat bezoekers kunnen genieten van een perfect georganiseerde festivaldag. Zo wordt de thematisering steeds verder doorgevoerd op de Mainstage en ‘The Gatekeeper’, en zal ook ‘The Teagarden’ weer terugkeren met lokaal talent en toekomstige deephouse-toppers. Nieuw is dit jaar ‘The Wishing Well’, waar Fairytale Festival haar bezoekers’ dromen uit wil laten komen. Een mix van feestmuziek, 90’s, house en pop zal op dit podium te horen zijn.

Het thema van dit jaar is ‘The Tree of Life’, welke het vervolg zal zijn op de ‘Sound of Nature’ en ‘The Fountain of Youth’ welke de thematisering vormden de laatste 2 jaren. Wederom zal in de hardstyle-tent, ‘The Gatekeeper’, de bewaker van het hoofdthema zijn thuisbasis vinden.

LNY TNZ, Chocolate Puma, Miss K8, Frequencerz, Pep&Rash, La Fuente… Zomaar een aantal namen die dit jaar weer kleur gaan geven aan het festival, waar bezoekers uit de wijde omtrek kunnen genieten van een welverdiend dagje uit. Zij vormen het bewijs dat Fairytale Festival inmiddels toch al een gevestigde naam is in het festivalland. Zo worden de tracks van LNY TNZ veel gedraaid om stations als 538 en SlamFM en verzorgen Frequencerz dit jaar het anthem van misschien wel hét hardstyle-festival ter wereld: DefQon1.

Fairytale Festival in Kaatsheuvel: een niet te missen kans om hét echte festivalgevoel dicht bij huis mee te maken. Meer informatie op Facebook en www.fairytale-festival.nl


Aftermovie Fairytale Festival in 2016