logo

Gerechten van de zijderoute: familie Alizadah opent restaurant Silk Road in binnenstad

silk road

Na het grote succes van Sarban opent familie Alizadah komende woensdag – 16 september – een nieuwe zaak in het oude Extase- pand. Het nieuwe restaurant genaamd Silk Road gaat gerechten serveren uit landen aan de zijderoute.

Afgelopen maandag vond de opening van Silk Road plaats voor een aantal uitgenodigde gasten en woensdag opent het nieuwste restaurant van de Tilburgse familie haar deuren.

Silk Road

En waar bij het succesvolle restaurant Sarban de Afghaanse keuken gevoerd wordt, willen ze met Silk Road al het lekkers van de zijderoute laten proeven. Oftewel: gerechten uit de landen aan de belangrijke handelsroute tussen Oost-Azië en Midden-Oosten. Denk hierbij aan China, India, Iran, Egypte, Turkije, Kazachstan en meer. Je kunt er niet alleen menu’s maar ook kleine hapjes en losse hoofdgerechten bestellen.

Over Sarban

De Tilburgse familie Alizadah opende in 2010 trots hun eerste restaurant in Tilburg. Het was niet alleen hun eerste restaurant in Tilburg maar ook meteen het eerste Afghaanse restaurant in Zuid-Nederland. In de tussentijd is Sarban uitgebreid naar Den Bosch en Utrecht en openen ze nu dus hun eerste restaurant met een nog uitgebreidere keuken.