Nieuws

Let op! Dit artikel is al 189 dagen oud en wellicht niet meer relevant

FD Gazelle voor VDT Advocaten in Tilburg: prestigieuze erkenning voor groei die het bedrijf doormaakt

Een mooie erkenning voor VDT Advocaten: ze hebben een FD Gazelle. Dit is een prestigieuze lijst van het Financieel Dagblad met bedrijven die een mooie groei doormaken. Het bedrijf – dat zich onlangs in een spiksplinternieuw kantoor tegenover het Spoorpark vestigde – heeft een groei van maar liefst 41% doorgemaakt. 

Maar het verhaal achter deze groei is eigenlijk veel interessanter. Vanuit een visie ‘wat niet fout gaat, hoef je ook niet op te lossen’ zet VDT in op preventieve advocatuur. Want: voorkomen is beter dan genezen. Oorzaken aanpakken is zinvoller dan symptomen bestrijden.

Het roer om

Met die gedachte gooide VDT Advocaten in 2017 het roer om. Natuurlijk blussen ze juridische branden nog steeds als de beste. Maar dankzij 25 jaar blussen, weet VDT eigenlijk perfect hoe branden te voorkomen. In een juridiserende wereld hebben ondernemers steeds meer belang bij ontzorging en professionalisering. Dat is een veel zinnigere koers, vonden ze.

Van escalatiemodel naar onderhoudsmodel

Vanaf het moment dat VDT het roer omgooide, zijn ze volop gaan investeren in productontwikkeling, abonnementsmodellen, veel praten met ondernemers, klare taal gaan gebruiken, gewoon “je” en “jij” gaan zeggen en weten wat er speelt. Investeren in eigen mensen, in nieuwe mensen, in doelgerichte teams. Dat proces is lastig, kostbaar en spannend. Zeker met de overstap naar een splinternieuw modern pand in dit knotsgekke jaar.

Hoe tof is het dan dat VDT door deze nieuwe koers in 3 jaar meer dan 350 nieuwe bedrijven als klant mag ontvangen. Meer dan 41% van de groei is keihard toe te rekenen aan MKB ondernemers die met de koers van VDT willen investeren om juridisch gedoe te voorkomen. Deze FD Gazelle 2020 is de bevestiging aan het hele VDT team dat ze lekker zinvol bezig zijn.

Overigens is VDT Advocaten nog op zoek naar personeel. Bekijk hier de vacatures.