Fedde Le Grand hand in hand met Roze Maandag

Met ‘Put Your Hands Up For Detroit’ scoorde hij een wereldwijde monsterhit. Al 8 jaar staat hij in de top 35 in de toonaangevende DJ Mag Top 100. Zijn invloed op de housemuziek is onomstreden, en nu stelt hij speciaal voor de lustrumeditie van Roze Maandag zijn floorfiller ‘Feel The Love’ beschikbaar als Roze Maandag Anthem.

Niemand minder dan top DJ Fedde Le Grand verbindt zich aan één van de grootste gay-evenementen van de Benelux. Hij maakte het nummer samen met Michael Calfan en met vocals van Max’C. Op 20 juli wordt het tijdens Roze Maandag op de Tilburgse Kermis officieel als Anthem gelanceerd. Maar voor wie niet kan wachten, is hij nu al te downloaden.

Lancering tijdens opening

Net als voorgaande edities wordt Roze Maandag dus weer met een knaller geopend. Dit jaar op een nieuwe, maar ook oude vertrouwde locatie: de Amstel Bierhal op het Willemsplein. Vanaf deze plek verspreidt het Roze Maandag Anthem zich samen met het feestende publiek over de Tilburgse Kermis. Op het hele kermisterrein en al haar uitlopers zal er geen plek meer te vinden zijn waar géén feest wordt gevierd.

Nederland Hand-in-Hand

Roze Maandag is een dag dat we met elkaar hand in hand staan om te laten zien dat ‘anders’ zijn, eigenlijk de normaalste zaak van de wereld is. Maar dat we dat zo kunnen vieren is niet normaal. Dat is zelfs heel bijzonder. Op Roze Maandag sluit iedereen dit jaar de handen ineen. Op die dag kunnen wij allemaal – veilig! – hand in hand over straat lopen. We zien dat iedereen geaccepteerd wordt.

Om deze boodschap kracht bij te zetten, is een app ontwikkeld, waarin je jezelf met open handen op de foto kunt zetten. Al deze foto’s (en handen) worden automatisch met elkaar verbonden op de website www.nederlandhandinhand.nl. Hierdoor ontstaat een digitale slinger met mensen van alle geaardheden.

feddelegrandafbeelding

Opening Roze Maandag en lancering Roze Maandag Anthem

  • Maandag 20 juli, 13.00 uur
  • Amstel Bierhal Willemsplein, Tilburg 
  • Download het Roze Maandag Anthem – Feel The Love – Fedde Le Grand & Michael Calfan – Feel The Love feat. Max’C
  • Download de app en sluit je aan!

Alles over Kermis Tilburg 2015

Kermis Tilburg 2015
Attracties, nieuws, foto’s, openingstijden en acties van Kermis Tilburg 2015. Check hier de grootste online attractie!