Feel good news: oproep vrijwilligers Zonnebloem zorgt voor meer dan 15 aanmeldingen

vrijwilligers zonnebloem

Een tijdje terug plaatsten we een oproep van de Tilburgse Joost Horvers (31). Voor de jongerenafdeling van de Zonnebloem was hij namelijk naarstig op zoek naar vrijwilligers. En nu kregen we goed nieuws: er hebben zich inmiddels meer dan vijftien vrijwilligers aangemeld! 

Joost stuurde ons een blij berichtje. “Ik kon mijn oren bijna niet geloven. Er zijn namelijk meer dan 15 aanmeldingen binnen gekomen van potentiële vrijwilligers! Dat is echt fantastisch!” Dat vinden wij natuurlijk ook. In zijn eentje lukt het Joost namelijk niet om activiteiten te organiseren voor jongeren met een lichamelijk beperking. Hierdoor lukte het bijvoorbeeld niet om met de jongeren-tak van de Zonnebloem naar de Gehandicaptenmiddag van de Tilburgse Kermis te gaan.

Het vervolg

Of alle vijftien vrijwilligers geschikt zijn voor deze functie is nog even afwachten. Nadat Joost de aanmeldingen met het districtshoofd heeft gescreend, wordt meer duidelijk. Maar dat dit een vervolg krijgt, moge duidelijk zijn. Waarom het belangrijk is dat er een jongerenafdeling is van de Zonnebloem en welke toekomstige activiteiten er mogelijk komt? Dat lees je in dit artikel. Aanmelden als vrijwilliger kan overigens nog steeds!

Oproepje

Ben jij ook op zoek naar vrijwilligers voor jouw vereniging of stichting? Heb jij een hulpvraag? Of wil jij jezelf aanbieden als vrijwilliger? Laat dan zeker even een reactie achter onder dit bericht.