FeelGood Market opnieuw op Festival Mundial

feelgood market

Vanaf nu kan iedereen zich inschrijven voor de FeelGood Market tijdens Festival Mundial 2016. Ben jij een echte marktkoopman of vrouw en verkoop je graag zelfgemaakte, vintage of nieuwe producten die niet zo snel in de winkel te vinden zijn, dan is dit je kans om dat te doen. Schrijf je dan nu in voor de FeelGood Market tijdens festival Mundial.

FeelGood Market

Na een succesvolle editie in 2015 is de FeelGood Market weer midden op het festivalterrein te vinden, in de Wagenmakerij. Het geeft creatievelingen de gelegenheid hun producten te tonen en verkopen aan het publiek van Festival Mundial. Tussen alle vernieuwende muziek, theater en foodtrucks hebben de bezoekers de mogelijkheid nieuwe producten en designs te leren kennen in de speciaal door de FeelGood Market ingerichte markthal.

Festival Mundial

Festival Mundial is een jaarlijks muziekfestival aan de Spoorzone in Tilburg met een focus op nieuwe wereldmuziek. Doordat het een intiem en toegankelijk festival met een experimentele programmering is, presenteert Mundial de cultuur van de toekomst. Festival Mundial is voorloper in de muziekwereld en presteert het ieder jaar weer om de grote namen en grote talenten te presenteren. Naast muziek biedt het festival ook theater, dans, circus en kinderactiviteiten.

Meer informatie over Festival Mundial vindt je op www.festivalmundial.nl. Wil jij mee doen aan de markt? Schrijf je dan snel in.