Feest DJ Maarten maakt Tilburgse kermis-hit

Tilburgse kermis hit

Eerder maakten we al bekend dat Ronnie Tober een speciale Tilburgse versie op zijn kermis-hit ‘naar de kermis’ heeft geschreven. Ook DJ Maarten vond het hoog tijd voor een liedje over de kermis: Suikerspin. Op Kermis FM TeeVee is het hele proces vanaf vrijdag 21 juli te zien in het programma ‘De rit naar een Kermishit’.

Tilburgse kermis-hit

Feest DJ Maarten kwam in 2009 voor de eerste keer naar Kermis FM op de Tilburgse Kermis en sindsdien komt hij ieder jaar terug. “Man man man, wát een kermis. Daar moet je gewoon bij zijn!” vertelt DJ Maarten. Maar er ontbrak altijd iets; een echte kermis-hit. En zo is de hit ‘Suikerspin’ geboren. De hit was al eerder als preview te horen op 3FM, maar op de eerste dag van de kermis, vrijdag 21 juli, wordt de plaat officieel uitgebracht op de Tilburgse Kermis. Bekijk hieronder vast het promofilmpje.

‘De rit naar de Kermishit’

Het programma ‘De rit naar een Kermishit’ is vanaf vrijdag 21 juli te zien op Kermis FM TeeVee. De uitzendingen zijn in Tilburg te volgen via Omroep Tilburg. Ook kun je natuurlijk alles volgen via Kermisfm.nl.

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis: