Feest In Het Park Festival keert terug met onder andere Paul Elstak, Outsiders, Django Wagner & meer!

Feestbeesten opgelet! Feest In Het Park Festival keert namelijk op 14, 15 en 16 juni 2024 terug in het Reeshofpark. Opnieuw zal hét park van het grootste stadsdeel van Tilburg in het teken staan van feesten, polonaise, gezelligheid en saamhorigheid. Lees snel verder voor meer informatie!

De organisatie van het festival is trots dat ze komend voorjaar nog groter terugkomen. Ze maken dan ook de line-up bekend op de festivaldag van zaterdag 15 juni. Dan treden er meer dan 25 artiesten verdeeld over meerdere podia op. Uiteraard is er voor extra entertainment gezorgd. Met namen als Vieze Jack, Paul Elstak, Outsiders, René Schuurmans, Veul Gère, Lamme Frans, Django Wagner, Vinzzent, Freddy Moreira, Frank van Etten en Jeffrey Heesen wordt het gegarandeerd een groot feest. Maar ook Wilbert Pigmans, Jody Bernal, DJ Jean, Frank Smeekens, Arjon Oostrom, de Helene Fisher Tribute en Partyfriex zorgen ervoor dat niemand stilstaat.

Zoals je hierboven leest, bestaat het festivalterrein uit meerdere podia. Zo is het Foute Feestje erbij met een vernieuwd stage, wordt de mainstage nóg spectaculairder en keert het Schrobbelèr Café terug. Ook vind je kermistattracties, een foute photobooth, een silent disco, foodplein en nog veel meer leuke verrassingen op het festivalterrein.

Schrijf je in en ontvang een flinke korting

Klinkt dit letterlijk als muziek in je oren? Dan wil je hier natuurlijk bijzijn. Schrijf je nu in voor de exclusieve kaartverkoop via deze website. De kaartverkoop start op dinsdag 19 december om 19:00 uur en met deze pre-registratie ontvang je een korting van €8,- per ticket. Je ontvangt 19 december om 19:00 uur een mail en hebt dan 24 uur de tijd om als eerste een ticket aan te schaffen met deze korting. Let op: op is op.

De openbare kaartverkoop start op woensdag 20 december om 19:00 uur. Dan zijn de tickets dus ook duurder.

Meer informatie

Wil je meer informatie over Feest In Het Park Festival 2024? Check dan snel deze website.