Feest In Het Park – met gratis openingsavond en familiezondag – klaar voor driedaags festival in het Reeshofpark

feest in het park festival 2023

Dit weekend is het dan eindelijk zover! Dan stroomt het Reeshofpark weer drie dagen vol voor het Feest In Het Park festival. Op zaterdag heb je entreetickets nodig (de kaartverkoop gaat hard). Dan komen artiesten als Donnie, Freddie Moreira, John West, Veul Gère en John West optreden. Maar ook op vrijdag en zondag is er volop programma. Zo is de openingsavond gratis te bezoeken, net als de familiezondag. Benieuwd wat er op deze gratis dagen allemaal op het programma staat? Lees snel verder. 

Gratis openingsavond met Wipneus & Pim

Feest In Het Park Festival trapt het feestweekend op vrijdag goed af met een gratis openingsavond. Wipneus & Pim komen optreden. Een heerlijke opwarmer voor het ultieme feestweekend in het Reeshofpark dus. Verwacht een high energy show van het vrolijke dj-duo met vele herkenbare hits en een hoop interactie met het publiek. DJ Pim is de muzikale motor van de twee. Op hoog tempo draait hij de allerleukste hits van de afgelopen decennia. Daarmee stuwt hij zijn collega Wipneus tot grote hoogte vol energie, met het publiek als grote winnaar. De deuren van het festivalterrein openen om 19:00 uur en de organisatie raadt aan op tijd te komen, want de capaciteit van het festivalterrein is die avond beperkt. Naar Wipneus & Pim, kun je ook genieten van een optreden van Bart van Dishoeck. DJ Tommy Santo maakt de avond compleet. Deze avond is 18+.

Familiezondag met kinderactiviteiten en De Bounties

Na twee dagen zingen, feesten en dansen kun je op zondag met het hele gezin genieten van een familiezondag. De hele dag spelen De Bounties en DJ Dennis Beso de lekkerste muziek. Ook zijn er kidsactiviteiten gepland. Denk hierbij aan een zweefmolen, springkussenplein, schminken, een ballonnenclown, verse popcorn en een groot foodplein. Het fijne: de toegang is helemaal gratis en voor alle leeftijden.

De deuren gaan om 14:00 uur open en de eerste set van De Bounties staat al om 15:00 uur op het programma. Ga dus lekker op tijd het Reeshofpark in, want vol is vol.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over Feest In Het Park Festival? Of wil je kaartjes voor de zaterdag scoren? Check dan snel de website van het festival.