Feestelijke Brabantse première J Kessels

j kessels

De film J Kessels is het verhaal van de bizarre roadtrip van Tilburger J Kessels. Na de voorpremière in Pathé op 23 september, is het op vrijdag 25 september de beurt aan Cinecitta om de Brabantse première te organiseren. Met de feestelijke opening wil Cinecitta onze mooie stad extra op de kaart zetten!

De feestelijke première belooft daarom meer dan film alleen. De rode loper ligt uitgerold, regisseur Erik de Bruyn, acteur Frank Lammers en diverse andere cast en crew-leden zijn aanwezig, de Amerikaanse roestbak is van de partij en natuurlijk zullen de frikandellen en bitterballen niet ontbreken.

Onder de bezoekers zal de allernieuwste Inventum hete-lucht friteuse worden verloot en bij grote belangstelling worden de deuren van alle filmzalen opengezet.

Roadmovie

De film J Kessels is het verhaal van een bizarre roadtrip, geregisseerd door Erik de Bruyn (o.a. bekend van Wilde Mossels). In opdracht van een onbekende rijden de literaire pulpschrijver Frans (Fedja van Huêt) met zijn favoriete personage J. Kessels (Frank Lammers) in Kessels’ oude Amerikaanse ‘Kamikaze’ roestbak van Tilburg naar de Hamburgse Reeperbahn, op zoek naar een vreemdgaande frikadellenhandelaar (Ruben van der Meer).

En dan ligt er plots een lijk in de achterbak van de Kamikaze: makkelijk gevonden, maar hoe kom je er vanaf? Een hilarische roadmovie die o.a. door Tilburg en Breda voert. De film draait vanaf 1 oktober volop in alle bioscopen.

Heet jij J Kessels?

Een ieder die de naam J. Kessels draagt (en dit middels zijn paspoort kan aantonen), krijgt een vrijkaartje voor de reguliere voorstelling van J. Kessels die vanaf 1 oktober in Cinecitta draait.

Tickets

Tickets voor de Brabantse première op vrijdag 25 september kosten €22 per stuk en zijn te bestellen op www.cinecitta.nl. De zaal gaat open om 20.30 uur en de film begint om 21.00 uur.

Complete Tilburgse bioscoop-agenda

Bekijk hier de (gecombineerde) bioscoop-agenda van alle drie de Tilburgse bioscopen!