Nieuws

Let op! Dit artikel is al 3206 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Feestelijke eerste vlucht vliegensvlug Afrika.nl

VliegensvlugAfrika.nl vervoerde afgelopen vrijdag de eerste reizigers vanaf Lelystad Airport naar Afrika. De reis met het Cessna-vliegtuig duurde echter maar 45 minuten en eindigde na een korte transfer vanaf Airport Seppe op de Afrikaanse savanne van… Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek!

Begin deze maand deelde een Afrikaanse piloot samen met twee stewardessen speciale vliegtickets uit in diverse Brabantse steden. Met de actie waren ook prijzen te winnen. Woordvoerster Tamara Tong Sang daarover: “Op de actietickets stond een code. Door die in te voeren op de website vliegensvlugafrika.nl maakte men kans op een gratis vliegreis met aansluitende safari in Safaripark Beekse Bergen. Die vluchten zijn afgelopen vrijdag uitgevoerd. Belangstellenden die niet in de prijzen vielen kunnen vanaf 269 euro per persoon echter nog altijd zelf een vlucht boeken voor de ultieme Afrika-beleving.”

Bij Safaripark Beekse Bergen zijn ze erg tevreden over het verloop van de actie en het aantal boekingen tot nu toe. Tamara Tong Sang vertelt: “De website werd tijdens de eerste week al meer dan 30.000 keer bezocht. Natuurlijk is het aantal mensen dat daadwerkelijk een vliegreis boekt vrij klein, maar dat hadden we ook niet verwacht. Er worden via de site echter ook volop tickets verkocht aan mensen die op eigen vervoer naar Safaripark Beekse Bergen afreizen. Zij kunnen het park dan per auto, boot, te voet en per bus verkennen. Je moet VliegensvlugAfrika.nl dan ook zien als een actie met een vette knipoog. Van de andere kant: zeker als het net zo’n lekker weer is als afgelopen vrijdag, waan je je tijdens een dagje Safaripark Beekse Bergen ook écht in Afrika!”

De 11-jarige Lynn Sprang uit Engelen (bij Den Bosch) was één van de eerste VliegensvlugAfrika-reizigers. Zij won drie tickets met de website-actie. En dus stapte zij vrijdagochtend samen met haar vader Ronald en tante Heidi (moeder Xenia bleef liever met beide benen op de grond) in het vierpersoons Cessna-toestel voor een wel heel bijzondere vliegreis. Lynn vertelt: “Het vliegen in zo’n klein toestel was super. Ik heb zelfs even mogen sturen. Eenmaal aangekomen in het safaripark hebben we ook enorm genoten. Vooral de roofvogelshow, de giraffen en gorilla’s vond ik erg leuk. Als over een tijdje de school weer begint, heb ik dus heel wat te vertellen. Ik ben nu bezig om een speciaal fotoboekje te maken, zodat iedereen kan zien wat we beleefd hebben.”

Ook vader Ronald genoot met volle teugen: “We zijn echt enorm in de watten gelegd. Parkgids Martijn vervoerde ons vanaf Seppe Airport naar Hilvarenbeek. Eenmaal op safari leidde hij ons in een parkwagen rond. Daarna maakten we op eigen gelegenheid nog een bus- en bootreis en hebben we ook nog gewandeld. Wij waren nog niet eerder in Safaripark Beekse Bergen geweest, maar na deze ervaring gaan we zeker nog eens terug. Omdat we dit jaar niet op vakantie konden, was dit een meer dan welkome verrassing. Echt een dag om nooit te vergeten.”

Reageer op dit bericht