Feestelijke opening van het VerHalenHuis

VerHalenHuis

Burgemeester Weterings opent op woensdag 9 mei het nieuwe VerHalenHuis op het Wagnerplein, het nieuwe onderkomen van de Bibliotheek Wagnerplein, het Ronde Tafelhuis en Stadswinkel Noord.

VerHalenHuis

De Bibliotheek Wagnerplein, het Ronde Tafelhuis en Stadswinkel Noord zijn sinds twee jaar onder één dak te vinden in het tijdelijke VerHalenHuis. Het bouwproject rondom het nieuwe Wagnerplein nadert zijn afronding. Op woensdag 9 mei opent burgemeester Weterings om 16.30 uur het gloednieuwe VerHalenHuis.

Feestelijk programma

Op de openingsdag is iedereen vanaf 9.00 uur welkom om de nieuwe locatie te bekijken. Van 14.30 uur tot 16.30 uur is er een feestelijk programma met activiteiten voor groot en klein Bekijk de website voor meer informatie over deze dag.

Verhuizing

Voor het zover is, verhuizen de Bibliotheek Wagnerplein, het Ronde Tafelhuis en Stadswinkel Noord van donderdag 3 mei tot en met dinsdag 8 mei. Alle drie de organisaties zijn in die week gesloten. Wijkbewoners die burgerzaken moeten regelen bij de gemeente kunnen vanaf 14 mei terecht op de nieuwe locatie. Leden van de Bibliotheek kunnen tijdens de verhuisweek hun boeken inleveren via de brievenbus van de nieuwe locatie of gebruik maken van de automatisch aangepaste, langere uitleentermijn. Natuurlijk kan er ook gebruik worden gemaakt van één van de andere bibliotheken. Kijk voor adressen en openingstijden op de website.

Nieuw adres

Het nieuwe VerHalenHuis is vanaf 9 mei te vinden aan de westkant van het Wagnerplein naast het sportcomplex Drieburcht en Bristol. Het nieuwe adres is Wagnerplein 4, 5011 LP Tilburg.