Feestend het nieuwe jaar in: check hier de leukste feestjes in Tilburg!

2023 zit er weer bijna op! We kijken weer vooruit naar een nieuwe jaar vol nieuwe kansen. Maar hoe begin je het jaar nu goed? Door lekker op stap te gaan met je vrienden en familie natuurlijk. In Tilburg staan er tijdens de jaarwisseling weer veel feestjes op het programma. Benieuwd naar de allerleukste feestjes? Lees snel verder, want we zetten ze voor je op een rijtje. 

Uitgelichte feestjes

Plan de Champagne bij Poppodium 013

Het nieuwe jaar écht goed beginnen? Ga dan naar Plan de Champagne in Poppodium 013. Alle zalen zijn geopend en tijdens dit feest geniet je van 00:30 – 06:00 uur van een heerlijk feest. De grote zaal wordt gehost door Rewind Amsterdam. Dat betekent dat je hier danst op de lekkerste R&B en hiphophits. Zin om te dansen op de beste nummers van bijvoorbeeld ABBA en The Bee Gees? Dan kun je je geluk in het Donny Summer Danspaleis niet op. Ook leuk: in de kelderstage staat een ‘huisfeestje’ op het programma. Je kunt namelijk jouw Spotify playlist doorsturen en wellicht worden je favoriete nummers gespeeld. Kaarten zijn vanaf €19,95 (early bird) te koop.

Disco Snolly in de Cul de Sac

Hou jij van de allerbeste discoclassics? Dan ben jij tijdens de jaarwisseling bij Cul de Sac op de Korte Heuvel te vinden. Dit gezellige feestje duurt van 22:00 – 04:00 uur en een kaartje kost €49,50 (+ €2,50 servicekosten). Extra fijn: dit is inclusief de hele avond bier, wijn en fris. Voor dit bedrag ben je dus de hele avond onder de pannen en dans jij het nieuwe jaar heerlijk tegemoet.

New Years Eve met het beste uitzicht op de stad bij Doloris’ Rooftop

Wil je écht uitpakken tijdens de jaarwisseling? Dan ben je bij Doloris’ Rooftop aan het juiste adres. Om 19:00 uur start je samen met je vrienden en familie met een viergangen walking dinner. Dit diner is speciaal samengesteld voor deze avond. Verwacht dus een uniek diner met smaken van over de hele wereld. Na het diner gaat de muziek een tandje omhoog en ga je dansend het nieuwe jaar in met het mooiste panorama uitzicht over de hele stad. Rond de jaarwisseling geniet je van bubbels en verschillende bites van het mooiste uitzicht samen met je geliefden. Het feest duurt tot 02:00 uur. Een kaart kost €112,-. Dit is inclusief het viergangendiner, onbeperkt wijn, bier en fris de hele avond & bubbels & bites rond middernacht.

Onbeperkt Stëlz, bier & fris bij Studio

Bij Studio aan de Korte Heuvel staat een nieuwjaarseditie van Club Stëlz op het programma. Dit betekent dat je van 00:30 – 06:00 uur kunt genieten van onbeperkt stëlz, bier en fris. Verwacht een dansvloer vol Club Stëlz-waardige artiesten. Denk aan Partysquad, Dio & Geza en Yung Volwassen. Op het terras kun je met je koptelefoon op genieten van een silent disco. Fase 3 van de verkoop is nu in volle gang. Een kaartje kost nu €46,- (+ €2,75 servicekosten). Ben er snel bij voordat het is uitverkocht!

Knallend het jaar uit bij Vine

Op oudjaarsavond kijken ze bij Vine samen met hun gasten terug op weer een fantastisch jaar en proosten ze samen op alle mooie momenten die nog komen gaan! Zoals je gewend bent bij Vine zorgen ze ervoor dat de gasten niks tekort komen. Zo kun je bij de wijnbar borrelen met de lekkerste wijnen om vervolgens helemaal los te gaan op de hitjes van de DJ in het Vinehouse! Tickets voor het feest kosten €100,- per persoon. De avond is inclusief bites en drinks. At midnight proost je met champagne en oliebollen op een fantastisch 2024 en daarna dans je samen met je vrienden lekker door tot 02:00 uur.

Oud en Nieuw bij Polly Maggoo

Bij Polly Maggoo vinden ze dat je Oud en Nieuw met je vrienden moet vieren. Daarom ben je op 31 december bij Polly Maggoo van harte welkom voor hun nieuwjaarsfeest. Voor €44,50 kun je van 21:00 uur tot en met 01:00 uur genieten van onbeperkt bier, fris en wijn. Na 01:00 uur nog niet uitgefeest? Geen probleem. Het feest gaat bij Polly Maggoo nog tot 04:00 uur door.

Meer leuke feestjes tijdens de jaarwisseling

Tijdens de jaarwisseling is er uiteraard veel meer te doen in de stad. Benieuwd wat? We geven je nog een aantal tips.

Vuurwerkverbod tijdens Oud & Nieuw Tilburg

De gemeente Tilburg heeft besloten dat er dit jaar een vuurwerkverbod geldt voor particulier vuurwerk in de gemeente Tilburg. Dit betekent dat je geen vuurwerk mag afsteken, behalve categorie 1 vuurwerk. Om ervoor te zorgen dat Tilburgers toch kunnen genieten van een sfeervolle jaarwisseling, worden er diverse jaarwisselingsshows gegeven met professioneel vuurwerk en licht. In het Reeshofpark en de Piushaven staat om 19:00 uur en om 00:00 uur zo’n show op het programma. Ook heeft de gemeente subsidies uitgekeerd voor lokale initiatieven. Benieuwd wat er te doen is?

Jouw Oud & Nieuw feestje op Tilburg.com?

Organiseer jij een tof feest tijdens de jaarwisseling, ben je nog niet uitverkocht en wil je dit promoten via Tilburg.com? Stuur dan een mailtje naar info@tilburg.com. We informeren je graag over de mogelijkheden om tienduizenden Tilburgers te bereiken.

Nieuwsgierig wat er richting de feestdagen nog meer te doen is in onze mooie stad? Check snel onze uit-agenda.