Feestend het nieuwe jaar in: de leukste feestjes in Tilburg tijdens de jaarwisseling!

Plannen aan het maken voor de jaarwisseling? In Tilburg zijn er verschillende feestjes. Wij zetten de leukste feestjes voor je op een rijtje. Zo kun jij met je vrienden en/of familie Oud & Nieuw vieren en zit je thuis niet met de rommel.

Nieuwjaarsfeestjes in Tilburg

Philip’s All Inclusive New Year Celebration

Dat Café Philip uit gaat pakken tijdens de jaarwisseling is een understatement. Voor een bizar lage prijs kun jij genieten van een onvergetelijke avond. Tijdens de jaarwisseling kun je terecht bij Café Philip om het jaar feestend in te luiden. In twee area’s – het café & de bunker-  kun jij onbeperkt genieten van bier, fris en wijn voor maar €24,95,-! Daarnaast kun je de lekkerste shotjes voor maar €1,- kopen. Houd jij meer van mixdranken? Geen probleem! Want ook mixdranken haal je er voor een prikkie. Zo betaal je voor een mixdrankje slechts €2,50! Genoeg redenen om al je vrienden op te trommelen om naar Café Philip te gaan!

Walking dinner, mooiste uitzicht van de stad en een aansluitend feest bij Doloris’ Rooftop

Na een uitverkochte editie in 2019 mag Doloris’ Rooftop eindelijk weer een feestje organiseren tijdens de jaarwisseling. Ze beginnen op Oudjaarsdag om 19:00 uur met een viergangen walking dinner. Smaken van over de hele wereld komen samen voor een unieke ervaring. Na het diner gaat de muziek een tandje omhoog en kun je dansend het nieuwe jaar in. Maak de nacht compleet met bubbels en bites om middernacht en bekijk het vuurwerk wat in de hele stad wordt afgeschoten. Ferm, Maurice Delgado en DJ Roog zorgen voor de platen. Een kaartje voor dit feest kost €112,-. Inbegrepen zit onbeperkt bier, wijn en fris, het viergangendiner, bubbels en bites rond de jaarwisseling en uiteraard het mooiste uitzicht over de stad.

Disco Snolly bij Cul de Sac

Cul de Sac transformeert tijdens de jaarwisseling tot één groot disco-festijn. Disco Snolly organiseert namelijk een nieuwjaarseditie van dit fantastische feestconcept. Om 22:00 uur opent Cul de Sac haar deuren op Oudjaarsavond. Je kunt tot diep in de nacht dansen op de allerleukste disco-hits. Kaarten kosten €48,50 exclusief servicekosten en dit is inclusief bier, wijn en fris de hele avond lang.

Plan de Champagne bij Poppodium 013

Bij Poppodium 013 trappen ze het nieuwe jaar af met een gigantisch feest. Tijdens Plan de Champagne presenteren ze een line-up van jewelste. Denk aan The Opposites, het concept Nachtcollege, lokale artiesten zoals Sieneaux & FAB X PAANS, Natte Visstick en veel meer. De poptempel van Tilburg opent om 00:30 uur haar deuren en je kunt tot 06:00 uur in de ochtend doorfeesten. Kaarten zijn voor €39,- exclusief servicekosten te koop.

Daisy, Johnny 500, Sjaak en vele anderen bij Studio aan de Korte Heuvel

Bij Studio aan de Korte Heuvel staat tijdens de jaarwisseling het feest ‘Datvindjeleukhe’ op het programma. Wat je mag verwachten? Onbeperkt bier, wijn en fris, verschillende stages en optredens van onder andere Johnny 500, Sjaak en vele anderen. De deuren openen om 00:30 uur en het feest gaat door tot 06:00 uur. Kaarten zijn te koop voor €45,35 en dit is dus inclusief je drinken voor de hele avond.

Gas op die Polly bij Polly Maggoo aan de Korte Heuvel

Ook bij Polly Maggoo aan de Korte Heuvel gaat het dak eraf tijdens Oud & Nieuw. Ze organiseren namelijk het feest ‘Gas op die Polly’. Voor €39,50 ben je erbij en geniet je de hele nacht van onbeperkt bier, wijn en fris. De deuren openen om 00:30 uur en het feest gaat tot diep in de nacht door.

Meer feestjes

Overigens zijn er nog veel meer toffe nieuwjaarsfeestjes in de stad tijdens de jaarwisseling. Bijvoorbeeld:

Meer informatie

Missen wij nog feestjes in dit overzicht tijdens de jaarwisseling? Mail dan naar info@tilburg.com. Dan zetten we de mogelijkheden voor je op een rijtje om je feestje te promoten.