Feestgangers opgelet: dit zijn de leukste feestjes tijdens Koningsdag in Tilburg

koningsdag in tilburg

Ligt je oranje of rood-wit-blauwe outfit al klaar en kun je niet wachten tot Koningsdag? Lees dan snel verder! We hebben de leukste feestjes tijdens Koningsdag in Tilburg voor je op een rijtje gezet.

Koningsdag in Tilburg

Ga je feesten tijdens Koningsdag? Check dan onderstaande feestjes. Liever lekker struinen over vrijmarkten met de kids? Check dan de volledige Koningsdag agenda. 

Troubadour: Craftbeer Festival

Bierliefhebbers zijn tijdens Koningsdag bij de Troubadour te vinden. Hier staat een bierfestival op het programma waar meerdere brouwerijen hun brouwsels laten proeven.

Spoorzone: Groovie outdoor experience

In de Spoorzone kun je genieten van lekkere urban, funk en future tunes. Meerdere dj’s zorgen ervoor dat er een heerlijke vibe hangt.

Piusplein: feest voor jong en oud

Op het Piusplein kun je lekker feesten op de tunes van verschillende artiesten. Daarnaast kun je oud Hollandse spellen spelen en zijn er heerlijke cocktails en speciaalbiertjes te verkrijgen.

Korte Heuvel: Outdoorfestival

Meerdere artiesten staan tijdens Koningsdag op het grote buitenpodium op de Korte Heuvel. De hele dag kun je hier heerlijk dansen en na het festival gaat het feest in de kroegen nog tot diep in de nacht door.

Stadhuisstraat: Ferry de Lits, Frank Smeekens en meer

Ook in de Stadhuisstraat is er veel te doen tijdens Koningsdag. Met verschillende artiesten en dj’s op het podium

Oranjestraat: disco, house en techno

Liefhebbers van bovenstaande genres zijn tijdens Koningsdag in dit knusse straatje tussen ’t Elfde Gebod, Gin Fizz en The Cat’s Back te vinden. Er staan meerdere artiesten op het podium.

Piusplein-noord: Orange Square

Met meerdere dj’s op het buitenpodium is het noordelijke gedeelte van het Piusplein je bezoek meer dan waard.

Koningsnacht en -dag in Tilburg

Benieuwd naar het volledige programma tijdens Koningsnacht en Koningsdag in Tilburg. Check de agenda.