Feestje of vergadering organiseren in de stad? Dat kan bij deze horecazaken in de binnenstad!

Zaaltjes in Tilburg

Wil jij een feestje organiseren, maar heb je geen zin in een vol huis en puinhoop naderhand? Of ben je op zoek naar een locatie om een vergadering te organiseren met je werk, vereniging of hobbyclub? Wij geven je wat tips met horecazaken in de stad waar ze een fijne ruimte hebben om een zaaltje te huren zonder dat je last hebt van andere gasten van de zaak. Lees snel verder. 

#1: ’t Elfde Gebod

ruimte huren elfde gebod tilburg

Bij ’t Elfde Gebod aan de Paleisring hebben ze op de eerste verdieping een restaurant met eigen bar. De ruimte is perfect geschikt voor borrels, feestjes, lunchbuffetten, vergaderingen, diners voor grotere gezelschappen of voor private dining. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stuur een mailtje naar info@hetelfdegebod.nl.

#2: Rosalie Tilburg

Het gloednieuwe Rosalie aan de Korte Heuvel heeft op de eerste verdieping ook een ruimte met eigen bar en toiletten. Zo kun je genieten van een privéborrel, feestje of serieus vergaderen zonder dat je last hebt van andere gasten van de horecazaak. Doordat de ruimte een eigen bar en toiletten heeft, heb je alle gemakken binnen handbereik.

#3: Café Bakker

ruimte huren cafe bakker tilburg

Café Bakker is een biercafé met een zaaltje wat je kunt afhuren. Het zaaltje heeft deuren richting de kroeg die je kunt afsluiten zodat je gezelschap geen last heeft van andere gasten. Extra fijn: de zaal is gelegen aan de fijne binnentuin van Café Bakker. In de zomer is het dan ook mogelijk om gezellige barbecues te organiseren.

#4: Lokaal Zeven

Lokaal Zeven aan het Pieter Vreedeplein heeft ook een fijne zaal die je kunt huren voor bijeenkomsten of een private diner. Het personeel denkt graag met je mee over de invulling van jouw ideale middag of avond. Zo zijn er verschillende arrangementen en mogelijkheden die je kunt combineren met je zaalhuur.

#5: De Albatros (Stadsbrouwerij013)

albatros

Ook bij de totaal gerenoveerde Albatros in de Piushaven is het mogelijk om de zaak of een gedeelte ervan af te huren voor feesten, partijen en vergaderingen. Stadsbrouwerij013 – waar de boot van is – zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

#6: Anvers

Achter Anvers was eerst The Living gevestigd: een intieme horecazaak waar het in de winter heerlijk vertoeven was. Anvers heeft deze ruimte weer bij de zaak getrokken en gebruikt de ruimte voor besloten evenementen. De ruimte biedt ruimte tot circa 175 personen en is uitermate geschikt voor verjaardags-, huwelijks- of bedrijfsfeesten. Ook bestaat de ruimte uit een vast podium dat je kunt gebruiken voor presentaties of optredens. Check deze pagina voor meer informatie.

#7: Eetbar de Wagon

In de Spoorzone vind je Eetbar de Wagon. Naast heerlijk lunchen, dineren en borrelen, is het hier ook mogelijk om een los treinstel af te huren voor groepen tot en met 90 personen. Ze hebben zowel een coupe als een hele trein tot hun beschikking.

#8: Stoffel Tilburg

Bij Stoffel aan de Korte Heuvel hebben ze op de eerste verdieping ook een zaaltje die je kunt afhuren voor een feestje of partij. Hier zit al een bar bij en de ruimte heeft een balkon voor de rokers. Zo kun je ongestoord met je gezelschap genieten van een leuke avond of middag.

#9: Club Smederij

Wist je dat het mogelijk is om Club Smederij af te huren? Bij dezen. Je kunt zowel de club (tot 425 personen) als de kleine zaal (tot circa 75 personen) afhuren. Ook hebben ze bij Club Smederij de mogelijkheden om trouwerijen te organiseren.

#10: Partycentrum Van Opstal

Bij Partycentrum Van Opstal hebben ze twee schitterende zalen die je kunt afhuren voor een feest of evenement. De grote zaal leent zich uitstekend voor feesten van 100 tot 450 personen, terwijl de kleine zaal zich uitstekend leent voor kleinere feesten van 50 tot 120 personen.

#11: Heuvel Gallery

Heuvel Gallery aan de Heuvelring is een evenementenlocatie van wel 2000 m2 onderverdeeld in tien multifunctionele ruimtes. Ze hebben twee grote zalen, twee cafés, een lounge, private dining room, vergaderruimte, indoor barbecue restaurant en mooie afgesloten binnentuin.

#12: PKHS

PKHS is een evenementenlocatie aan de Heuvelring. Of het nu gaat om evenementen, feestjes, bruiloften, zakelijke bijeenkomsten of themafeesten: de mogelijkheden zijn eindeloos.

#13: De Harmonie

Vanaf december is De Harmonie geopend in de Stationsstraat. Bij deze zaak in het Dwaalgebied kun je naast heerlijk lunchen ook diverse ruimtes afhuren. De locatie is perfect geschikt voor een bruiloft, feest, vergadering of andere bijeenkomsten voor gesloten gezelschappen.

#14: Van Horen Zeggen

Bij Klein Café Van Horen Zeggen – een fijn café in de Stadhuisstraat – hebben ze ook een mooie ruimtes op de bovenverdieping die je kunt afhuren. De twee ruimtes kunnen tot één gemaakt worden en wanneer je dat doet heb je een ruimte om een besloten feest tot 80 personen te organiseren. De ruimtes hebben een eigen bar en toiletten.

Meer locaties om een ruimte te huren

Ook buiten het centrum zijn er verschillende locaties waar je een ruimte kunt huren voor een feestje, vergadering of andere bijeenkomst. We zetten er een aantal voor je op een rijtje:

Missen wij iets?

Natuurlijk zijn er meer horecazaken waar je een ruimte kunt huren. Stel: wij missen er een aantal. Stuur dan vooral een mailtje naar info@tilburg.com. Wie weet voegen we jouw tip dan wel toe aan het overzicht.