Feestjes, activiteiten met kids en meer: zo wordt Halloween in Tilburg gevierd dit weekend!

halloween tilburg

Hoewel Halloween vooral een feest is dat in landen als Amerika uitgebreid wordt gevierd, is er ook in Tilburg genoeg te doen. Officieel is het zondag 31 oktober Halloween, maar eigenlijk staat er het hele weekend van alles op het programma. Lees snel verder. 

Uitgelichte tips

Lampionoptocht bij Winkelcentrum Heyhoef

Bij Winkelcentrum Heyhoef wordt op vrijdag 29 oktober een lampionoptocht georganiseerd. Kinderen krijgen een gratis traktatie en de winkels zijn gedurende de optocht geopend. Zo kun je het shoppen combineren met een leuke griezelige avond.

Spooktocht met hapjes en drankjes door de Korvel

Op zondag 31 oktober staat er een walking dinner op het programma rondom de Korvelseweg. Het is een spooktocht waar je op verschillende plekken geniet van een hapje en een drankje. Je kunt tussen 17:00 – 21:00 uur meedoen aan de spooktocht. Dit is voor kinderen tot 12 jaar gratis. Ben je ouder? Dan betaal je €7,50. Kaartjes zijn te koop bij Saté Kid.

Halloweenfeestjes

Ben jij op zoek naar toffe Halloweenfeestjes? We zetten er een aantal voor je op een rijtje.

Meer leuke Halloweenactiviteiten

Griezelen bij Pannenkoeken paradijs Tilburg

Bij Pannenkoeken Paradijs Tilburg kun je op zondag 31 oktober lekker komen griezelen. Kinderen kunnen zich tussen 12:00 – 16:00 uur gratis laten schminken. Ook kun je genieten van een spookpannenkoek met glaasje ranja voor €6,50.

Gratis snoepjes voor kinderen bij Mercure

Bij Mercure kunnen kinderen in het kader van Halloween lekkere snoepjes komen ophalen. Dat kan bij de receptie.

Thuis Halloween vieren

Blijf jij dit weekend lekker binnen? Ook dan kun je wat Halloween in huis halen. We hebben een aantal tips.

Uittips in het weekend

Ben je benieuwd naar meer leuke tips in het weekend? Check dan snel onze uit-agenda. Zo weet je precies wat er allemaal op het programma staat in de regio Tilburg.