Feestspecialist XXL zet mensen in het zonnetje: gratis bezorgdienst voor helium ballonnen

Helium ballonnen

Moeilijke tijden vragen om creatieve ideeën. Zo ook bij Feestspecialist XXL! Eigenaar Maurice is sinds kort met een compleet nieuwe dienst gestart: het bezorgen van gevulde helium ballonnen in regio Tilburg. Denk hierbij aan het afleveren van een mooie ballon (met bijpassende tekst) bij een jarige Job, oma in thuisquarantaine of pasgeboren baby.

Hoe werkt dat dan?

De ballonnen zijn op verschillende manieren te bestellen: via de webshop of door even te bellen naar 06 17 97 26 33. Vervolgens kun je een bijpassende tekst aanleveren (per mail, app of sms), zodat de Feestspecialist deze kosteloos aan de ballon vast kan maken. Met de kortingscode ’tilburg.com’ wordt de ballon vervolgens gratis ingepakt of onverpakt, ligt eraan hoe de ballon besteld is, aan de voordeur van de gelukkige afgeleverd. De bezorger belt aan en wacht op gepaste afstand. Let op: de kortindscode is geldig tot en met woensdag 1 april 2020.

Fijn om te weten: de helium ballon wordt altijd binnen 24 uur bezorgd! Dit terwijl bij landelijke bezorgdiensten de bezorgtijden alsmaar oplopen. Kortom: je steunt een lokaal bedrijf én de ballon wordt binnen no time geleverd. Daarnaast worden de nieuwe veiligheidsregels te allen tijde nageleefd.

Je hebt al een leuke gevulde helium ballon vanaf €9,95 per stuk!

helium ballonnen
Voorbeeld van ballonnen Feestspecialist XXL

Shoppen kan nog steeds

Mocht je andere producten nodig hebben? Feestspecialist XXL, gevestigd aan de Bisschop Zwijsenstraat 74, is nog steeds geopend. Daarnaast bieden ze verschillende mogelijkheden om het shoppen op afstand zo comfortabel mogelijk te maken:

  • Je kunt nog steeds online bestellingen plaatsen. Ook hier geldt de ’tilburg.com’ code voor gratis bezorgen;
  • Het is mogelijk om te videobellen voor een live rondleiding (06 17 97 26 33) langs de producten in de winkel. Deze kunnen vervolgens ook bezorgd worden;
  • Je kunt een bestelling plaatsen en zelf op komen halen. Let op: hiervoor hoef je de winkel niet te betreden. Je kunt gratis parkeren (aan de overkant) en de Feestspecialist zet de producten voor jou in je kofferbak;

Sterrenstralers

Tot slot nog even wat extra mooi nieuws. Om letterlijk te tonen dat er licht aan het eind van de tunnel is, zet Feestspecialist XXL elke donderdagavond de sterrenstralers aan. Van 20.45 uur tot 21.00 uur zijn de lichtstralen, die maar liefst 500 meter omhoog schijnen, te zien in een groot deel van Tilburg. Vergeet dus niet om rond deze tijd even naar buiten te kijken!