Zet je maar schrap: het is feestweek bij Studio Tilburg

feestweek studio tilburg

Oh, wat houden onze vrienden van Studio Tilburg van feestjes! Tijdens de Feestdagen pakken ze goed uit en wordt het een plek die je zeker niet mag overslaan. In aanloop naar Kerst geeft het café aan de Korte Heuvel elke dag een ander feestje om je voor te bereiden op het weekendje verplichte familiebezoekjes. 

Student Request

  • Dinsdagavond is het de beurt aan Students Request, een initiatief van Tilburgse studenten om geld in te zamelen voor 3FM’s Serious Request. Check hier het evenement op Facebook.

De Pony Club

  • Woensdagavond staan dan The Glamourboys klaar voor een tweede editie van De Pony Club, het mooiste ritje van je leven! Verschillende DJ’s draaien de beste classics van de jaren ’90 en ’00, evenals de guilty pleasures van nu en de toekomst. Hoefjes van de vloer! Check hier het evenement op Facebook.

DJ Fonk

  • Donderdagavond is Studio’s oude bekende DJ Fonk weer terug om zijn lievelingsplaatjes aan jullie te laten horen. Disco, soul, funk, hip hop, beats, classics, house; naadloos mixt Fonk deze stijlen aan elkaar. Eerder al te vinden in Bitterzoet, Paradiso en op festivals als Solar en Lowlands, maar nu gelukkig terug op zijn oude, vertrouwde plekje achter de DJ booth van Studio!

Kerst VrijMiBo

  • Op de vrijdag voor de kerstvakantie staan ze al vanaf 16:00 uur paraat met een buitenbar, waar je glühwein en erwtensoep kunt halen en gezellig een biertje kunt komen drinken. ’s Avonds is het de beurt aan DJ Leroy Rey om het kerstweekend in te luiden! Als resident DJ van de Amsterdamse nachtclub “Wicked Jazz Sounds” en oprichter van hip hop band The Proov heeft Leroy op vele grote evenementen gestaan, zoals North Sea Jazz en Lowlands. Tegenwoordig is Leroy Rey al meer dan vijfentwintig jaar actief als DJ en producer, en staat hij nog met veel plezier achter de draaitafel bij Studio. Check hier het evenement op Facebook.

Kerstavond

  • Ook op Kerstavond is het volle bak ambiance in Tilburg, want zoals elk jaar geeft DJ Ser-V een spetterend feest in Studio. Samen met DJ Sueside, bekend van Wu-Tang Clan en medelid van Mas-Musica SoundSystem, knalt hij de beste dancehall, reggae, ragga, roots en bubbling uit de boxen. Zangeres, rapper, mc en danseres Nanah Dae vormt het derde en laatste deel van het soundsystem, dat wordt gekenmerkt door de enorme toren van speakers die de bass door de zaak blaast. Cocktails drinken op Kerstavond is nog nooit zo leuk geweest!

Guilty Pleasure Island

  • Gelukkig heb je Eerste Kerstdag om even bij te komen van al het feestgeweld, want Tweede Kerstdag staat alweer het volgende en laatste feestje van Studio’s feestweek op de planning; Guilty Pleasure Island. Dit feestje van Soepel geeft je de ultieme kans om stoom af te blazen, geheel in het teken van de foute hitjes van vroeger en nu! Kaarten hiervoor zijn te verkrijgen via de website of via het evenement op Facebook.

Als het aan café Studio ligt, staat je dus nog een hoop te wachten voor je bij je schoonouders aan tafel schuift. Welk feestje wil jij echt niet missen?