FEIS en SEBA toegevoegd aan line-up Definitie van Hiphop

De line-up voor Definitie van Hiphop 2014 wordt nog groter met de toevoeging van Rotterdams talent Feis die onlangs EP ‘Gebouwd Voor Dit’ uitbracht en met het jonge Vlaamse talent SEBA. Eerder werden o.a. Typhoon, Sticks & Moon, Akwasi, Dret & Krulle, SBMG en Mocromaniac aangekondigd voor deze editie die op zaterdag 29 november in 013 plaatsvindt. Tickets kosten € 20,00 (excl. servicekosten) en zijn verkrijgbaar via 013.nl. 

Feis is een naam die veel terugkwam op de wishlist van acts voor DVH 2014. De rapper is onderdeel van het ‘Ecktuh, Ecktuh’ kamp uit Rotterdam en bracht eerder dit jaar zijn EP ‘Gebouwd Voor Dit’ uit die hij exclusief verkocht uit de kofferbak van zijn auto in geselecteerde steden. Feis brengt later zijn solo debuut ‘Hard van buiten, Gebroken van binnen’ uit, maar eerst is het tijd om DVH14 in te pakken met zijn raps.

SEBA laat zien dat er ook genoeg talent te halen is buiten Nederland. Dit jonge Vlaamse talent liet met de tracks ‘Wacht op Mij’ en ‘Kracht van Muziek’ al zien dat hij er een is om in de gaten te houden. Vandaag doet hij het zonder vaste partner Karma, maar brengt hij materiaal van zijn aankomende solo debuut naar Definitie van Hiphop 2014.

De complete line-up voor Definitie van Hiphop 2014 is als volgt:

Typhoon
Sticks & Moon
Önder
Akwasi
Rico & A.R.T.
Dret & Krulle
SBMG
Mocromaniac
Digitzz
Reazun
Fotosynthese
Stropstrikkers
Gikkels
Feis
dOOp vs. Subp Yao
Van Kwaad Tot Erger
Diamantairs
Joe Kickass
Josbros
Miggs de Bruijn
Aziz & Ramiks
Brandwerk
Red Ribbon Army
Spacekees
Atactic
Freez & A.R.T.
Lost
SEBA
Dj: Sueside
Herman Brood Academie Showcase
Rockacedemie Showcase
Host: Kleine Jay & De Gelogeerde Aap
#HIJSbeats Release

Definitie van Hiphop

Definitie van Hiphop begon in 2002 als Definitie van Dopeheid. Sinds 2011 organiseert 013 het festival zelfstandig onder de naam Definitie van Hiphop. Tijdens het festival treden er meer dan 20 Nederlandse en Belgische acts op verdeeld over drie podia, dit zijn zowel gevestigde namen als de beste underground rappers.

Definitie van Hiphop 2014
Zaterdag 29 november 2014 | aanvang: 14:30 | zaal open: 14:00
Tickets € 20,- (excl. servicekosten)
Alle zalen | Voorverkoop is reeds gestart
013, Veemarktstraat 44, Tilburg, tickets via 013.nl