Festival Circolo’s Bizznizz Night: ‘Op spectaculaire wijze netwerken’

bizznizz night

Een hoogwaardige circus-theater voorstelling, prachtige gerechten van Cookaholics én de uitgebreide mogelijkheid tot netwerken: de Bizznizz Night van Festival Circolo wordt er een voor in de boeken! Op 11 oktober, nog voordat de tenten openen voor publiek, heb jij de kans om samen met collega’s of businessrelaties kennis te maken met het festival en de (toekomstige) mogelijkheden die het biedt voor jouw bedrijf.

“De Bizznizz avond van Festival Circolo is er speciaal voor bedrijven om kennis te maken met ons en met elkaar,” vertelt medeorganisator Sandra Smits. “Wij zijn nieuw in de stad en willen het Tilburgse bedrijfsleven laten zien welke mogelijkheden het terrein en de voorstellingen bieden voor hun bedrijf.” Festival Circolo biedt onder andere een circustent aan als ruimte voor evenementen en daarnaast hebben ze fijne arrangementen voor bedrijven om gezamenlijk een voorstelling te bezoeken.

Hoog aangeschreven voorstellingen

Wie Festival Circolo aan een evenement voor kinderen denkt, heeft het mis. Juist volwassenen zullen verrast worden door de voorstellingen. “De circus-theater voorstellingen die bij ons op het programma staan, staan Europees allemaal hoog aangeschreven en zijn vaak nog nooit in Nederland vertoond. Het is daarom heel bijzonder om hier collega’s of zakenrelaties mee naartoe te nemen.” Er zullen deze avond tevens diverse stakeholders en gasten van de provincie en gemeente Tilburg aanwezig zijn.

De voorstelling die tijdens de Bizznizz Night vertoond wordt is Forever, Happily… Wat je kunt verwachten? Spectaculaire acrobatiek en absurde taferelen. “Circus-theatergezelschap Collectif Malunés heeft deze avond ook haar Nederlands première.”

Arrangementen

Een ding is zeker: de Bizznizz Night is niet zomaar een netwerkevenement. Je wordt ontvangen met een borrel, vervolgens is er een spectaculair walking dinner van Cookaholics (“voor de verwende ondernemer”), koffie in de brasserie, circusvoorstelling Forever, Happily en uiteraard een afsluitende borrel.

Er zijn twee verschillende arrangementen te verkrijgen voor de Bizznizz Night:

bizznizz night

Wil jij graag naar deze bijzondere business-netwerk avond? Of wil je graag meer informatie? Kijk dan even op deze website of stuur een mailtje naar sandra@festivalcircolo.nl.