Festival Mundial doet mee aan meedoenregeling

Ook dit jaar werken de gemeente Tilburg en Festival Mundial weer samen in het kader van de Meedoenregeling. Festival Mundial is niet het duurste festival in Festivalland, maar toch is het niet voor iedereen zo makkelijk om een kaartje te kopen. Daarom werken Festival Mundial en de Gemeente Tilburg dit jaar weer samen aan de Meedoenregeling. Tilburgers kunnen via deze regeling meedoen aan leuke, leerzame of gezonde activiteiten. Ook als iemand minder te besteden heeft.

Vanaf heden zijn deze tickets van de Meedoenregeling voor Festival Mundial weer beschikbaar. De inwoners van Tilburg die recht hebben op deze regeling kunnen een weekendticket bestellen voor het festival op 27 en 28 juni voor €10,- per ticket.

De tickets kunnen op twee manieren aangeschaft worden

  • Als er voldoende budget van de Meedoenregeling beschikbaar is en u het ticket digitaal wil ontvangen, stuurt u het BSN-nummer en het aantal gewenste tickets naar: meedoen@festivalmundial.nl.
  • Indien er onvoldoende budget van de Meedoenregeling beschikbaar is en u het ticket geheel of gedeeltelijk contant wil betalen, dan kunt u met het BSN-nummer en identiteitsbewijs de tickets zelf afhalen bij een van de vijf afhaalpunten: Bibliotheek Tilburg centrum, Bibliotheek Wagnerplein, Bibliotheek Heyhoef, VVV Tilburg en het kantoor van Mundial Productions.

Voor meer informatie over de Meedoenregeling, de voorwaarden voor het in aanmerking komen en de afhaalpunten, kunt u terecht op www.meedoentilburg.nl. Voor meer informatie over Festival Mundial 2015, www.festivalmundial.nl.