Festival Mundial genomineerd voor UK Festival Award 2017

line-up festival mundial

Festival Mundial is genomineerd voor een UK Festival Award in de categorie Best Overseas Festival. Samen met Festival Mundial zijn twee andere Nederlandse festivals genomineerd: Lowlands en Best Kept Secret.

Nominatie UK Festival Award

Directeur Patrick Kokx vindt het geweldig dat Festival Mundial kans maakt op de UK Festival Award: “Het is super om te zien dat niet alleen de Nederlandse bezoeker waardeert wat we doen, maar dat het ook de internationale bezoekers opvalt. Festival Mundial werkt hard aan een (inter)nationale uitstraling. Dat dat in de UK wordt opgepikt is een groot compliment.”

De UK Festivals Awards worden maandag 30 oktober uitgereikt in Londen en de winnaar wordt gekozen door een combinatie van stemmen die door het publiek zijn uitgebracht en een jury van twintig festival-professionals.

Festival Mundial

uk festival award

Festival Mundial wordt jaarlijks in het laatste weekend van juni georganiseerd in de Spoorzone in het hart van Tilburg. In 2018 vindt de 31ste editie plaats. Festival Mundial is een verrassend en creatief muziekfestival met veel vernieuwende concepten op het gebied van dans, muziek, food en decoratie. Check hier een sfeerimpressie van het festival.