Festival Mundial verloot ingerichte tent voor Parkpodium

Slapen voor het podium op Festival Mundial, lijkt onwerkelijk, toch is dat dit jaar mogelijk op Festival Mundial. Festival Mundial geeft een tentje vóór het Parkpodium weg aan twee gelukkige bezoekers.

Unieke slaapervaring

Bezoekers die hun weekendticket voor Festival Mundial al gekocht hebben, kunnen beter nog even wachten met het boeken van een hotel, want in samenwerking met Festitent en Stadscamping Tilburg geeft Festival Mundial namelijk een unieke slaapervaring weg: een tweepersoons Easy, Relax en Enjoy FestiTent pakket!

We plaatsen een tweepersoons Festitent pal voor het Parkpodium, inclusief ledverlichting, een tafeltje, twee vouwstoelen en aankleding om helemaal in de festivalsfeer te komen. De tent is van alle gemakken voorzien: 2 luchtbedden, 2 slaapzakken, hoofdkussens en een lantaarn. Alles is opgepompt, opgemaakt en klaar voor gebruik.

’s Ochtends kunnen de winnaars van het tentje douchen in een duurzame privé-douche met warm water, beschikbaar gesteld door Stadscamping Tilburg. Bovendien krijgen ze van ons een heerlijk ontbijtje.

De tent heeft een eigen omheining, dus de bagage ligt er veilig en er is zelfs een beetje privacy.

Mundial zaterdag xs zwm © Jostijn Ligtvoet Fotografie-274

Wil jij ook kans maken?

Iedereen die een weekendticket voor Festival Mundial heeft maakt vanaf maandag 18 mei kans op deze prachtige prijs. Meedoen kan via de speciale actie op de Festival Mundial-Facebookpagina, www.facebook.com/festivalmundial.