Festival Openluchthotel strijkt neer in de Oude Warande

Festival Openluchthotel strijkt deze zomer neer in het stadspark Oude Warande bij Grotto in Tilburg op zaterdag 13 september in samenwerking met het Bels Lijntje.

Ontdek het Openluchthotel: alles wat je van een hotel mag verwachten, maar met de spanning van de stad, de geur van het groen, de romantiek van de nacht.

Het Openluchthotel is een kleinschalig festival voor een breed publiek met verschillende onderdelen: een cultureel en hoogwaardig cultureel (avond)programma met muziek, dans en beeld, een expositie van hotelkamers op een centrale groene plek in de stad, een overnachting in de openluchtkamers op verschillende groene plekken en een gezamenlijk ontbijt.

openlucht-hotel1
Foto: Pim Rusch

Er zijn nog kamers te boeken. Kijk op de www.fieldsofwonder.nl voor het overzicht of verras iemand met een speciale Hotelbon voor het Openluchthotel.

Het culturele programma met veel muziek en dans en een expositie van de bedden is gratis toegankelijk en vindt plaats in het park Oude Warande bij Grotto. Heerlijke jazzy muziek en veel korte dansperformances van moderne dans tot een geheimzinnige blauwe danser en bekijk ondertussen de unieke kamers gemaakt door beeldend kunstenaars of designers. En dat alles gewoon in het park op het gras zonder podium of ingewikkelde technische installaties.

Dit jaar valt het samen met het culturele fietsevenement Bels Lijntje. Daarom zijn er extra voorstellingen op zaterdag- en zondagmiddag. Het complete programma is ’s avonds te zien van 20.00 tot 23.00 u. Bels Lijntje is de voormalige spoorlijn tussen Tilburg en Turnhout en dit culturele fietsevent wordt op 13 en 14 september voor de tweede keer georganiseerd. Het thema dit jaar is Vreemdeling/Vluchteling en sluit aan op het thema van de Open Monumentendag Op reis. Meer informatie hierover: www.belslijntje.com.

Met optredens van o.a. Sastish Dance Company, Antoine Timmermans, Alida Dors, Regilio Marciano Sedoc, Vloeistof (dans), Jeugdtheaterschool Heiloo, Caroline le Cat.

Hotelkamers van o.a. Jan Kleingeld, Judith Bloedjes, Paul van Rijswijk, Frida van der Poel, Coen van Hoogstraten, Simone Robbers, Miriam Ooms, Katell Feunteun, Coen de Jong, Gonny Stuut, Carlijn Stevens, Marieke Plassier, Antoine Timmermans Aka Cybersissy, en Da Vinci College i.s.m. Joost Koster.

Vrijwilligers gevraagd
Fields of Wonder is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die hen kunnen helpen bij de opbouw van het hotel.

Openluchthotel Tilburg

  • Za. 13 sept.: optredens om 10.30, 11.30, 12.30, 13.30, 14.30 en 15.30 uur en daarna een avondprogramma tussen 20.00 en 23.00 uur
  • Zondag 14 sept.: optredens om 10.30, 11.30, 12.30, 13.30, 14.30 en 15.30 uur

Locatie: Het Tilburgse stadspark de Oude Warande bij de Grotto
Toegang: expositie en cultureel programma gratis
Overnachten in een Openluchthotelkamer incl. toegang en ontbijt € 50,- p.p.,
Reserveren via: info@fieldsofwonder.nl
Reacties voor vrijwilligers: email naar info@fieldsofwonder.nl

Kijk verder op www.fieldsofwonder.nl

openlucht-hotel2
Foto: Pim Rusch