Op 12 september kun je in Tilburg slapen onder een Brabantse sterrenhemel in het jaarlijkse OpenluchtHotel. Dit bijzondere evenement verenigt kunst en toerisme en laat je de stad op een unieke manier ervaren. Dat wordt gedaan door bijzondere openlucht hotelkamers die kunstenaars en ontwerpers hebben vormgegeven. Deze bevinden zich onder andere in het stadshart van Tilburg en de groene omgeving van de Oude Warande en Moerenburg.

Het avondprogramma zal ieders zintuigen prikkelen. Het wordt namelijk een theatrale zomeravond met dans, muziek, performances en kunst in het stadse groen van Tilburg. Iedereen is welkom om het staartje van de zomer met ons te vieren en de volgende dag deel te nemen aan fietsevenement Bels Lijntje.

Programma

Componist Hans Timmermans zal de avond inluiden in samenwerking met Chladni Resonance met hun prachtige elektronische composities. Ook komt er niemand minder dan een artiest van Cirque du Soleil optreden. Haar naam is Adriana Pegueroles en zal een steengoede boleadoras act wegzetten. Zilveren zwaan winnares en choreografe Alida Dors heeft speciaal voor Fields of Wonder een nieuwe dans gemaakt. Haar choreografie komt voort uit het hiphop idioom, maar wordt op een prikkelende wijze eigen gemaakt. De optredens van Satisch Dance Company neemt je mee op vakantie naar het kleurrijke en vrolijke India! Hun oeuvre varieert van traditionele Indiase dans tot een moderne uitvoering ervan. Verder zal het avondprogramma verrijkt worden met een zinderende performance van Antoine Timmermans. En tenslotte zal de bezoeker zich gaan verwonderen om de nieuwe voorstelling gemaakt door Fields of Wonder zelf. Deze slotact wordt gedragen door Marlies de Koning en Anne van Veen. Het avondprogramma is gratis toegankelijk en daarom niet gelimiteerd tot gasten van het OpenluchtHotel Tilburg.

Samenwerking met BelsLijntje

Ook dit jaar werkt het OpenluchtHotel weer samen met fietsevent Bels Lijntje. Als je overnacht in het OpenluchtHotel Tilburg start je zondag 13 september de fietsroute vanaf Grotto in de Oude Warande met een performance verzorgt door Fields of Wonder. Start je de fietsroute vanaf een ander punt? Geen probleem, vanaf 10.30 verzorgt Fields of Wonder elk uur tot 15.30 een gratis performance voor de deelnemers van het fietsevent en alle andere geïnteresseerden. Lees hier meer over het BelsLijntje.

Datum: 12 september 2015
Locatie: De tuin van Stadspodium Factorium
Tijd: Avondprogramma vanaf 20.30 uur, gratis en voor iedereen
Prijs: Overnachting €50,- p.p. (inclusief beddengoed, avondprogramma en ontbijt)
Reserveren kan via deze link.