Festival TREK in Tilburg wederom een succes

Festival TREK heeft de afgelopen drie dagen het Spoorpark omgetoverd tot een bruisend bourgondisch dorp. Bezoekers genoten van lekker eten uit de talloze foodtrucks, verfrissende drankjes en de gezellige sfeer. Het overwegend zonnige weer zorgde voor een extra vrolijke stemming onder jong en oud.     

Bezoekers konden het gehele weekend genieten van de ongedwongen sfeer waar Festival TREK zo bekend om staat: het grote aanbod aan lekkers uit de mooiste foodtrucks en de verschillende bars, de akoestische muzikale- & kleinkunstoptredens en de verscheidenheid aan overig entertainment voor jong en oud. De kermisklassiekers waren als vanouds in trek bij het kroost en de DJ kreeg de bezoekers ’s avonds in een zinderende stemming. Dit was Festival TREK ten voeten uit. Het lenteweer en het gezellige publiek maakten het feest compleet.

De organisatie kijkt terug op een fantastisch weekend en met enthousiasme uit naar de komende vier edities deze zomer. Vanwege de 10e verjaardag van Festival TREK wordt dit seizoen feestelijk afgesloten met een speciale editie van 6 t/m 8 september in het Maximapark, Utrecht.

Meer informatie

Wil je meer weten over Festival TREK? Check snel de website.