Festival van het Levenslied organiseert 32e editie en maakt programma bekend!

Goed nieuws voor de allergrootste fans van het Nederlandse levenslied. Festival van het Levenslied keert ook komende zomer terug op de Paleisring en het Piusplein. Op zaterdag 8 juni & zondag 9 juni geniet je in de Tilburgse binnenstad weer van de populairste artiesten en een heerlijke sfeer. De organisatie verwacht ook dit jaar weer tienduizenden bezoekers. Het programma is inmiddels bekend. Lees snel verder!

Uiteraard is de entree ook dit jaar weer helemaal gratis. Kom dus gezellig met je vrienden en familie genieten van de crème de la crème van het Levenslied.

Programma

Het wordt twee dagen lang één groot feest op de Tilburgse Paleisring. Op zaterdag treden onder andere Jesse Prins, Corry Konings, Rene Schuurmans, Martijn Fischer (die de hits van André Hazes zingt), John West, Jan Smit, Robert van Hemert, Peter Beense en Bonnie St. Claire op.

Zondag is het de beurt aan Django Wagner, Henk Bernard, Bobby Prins, Dennie Christian en Mieke, Ammar, Monique Smit, Ferry de Lits, Sieneke, Frans Bauer en Mart Hoogkamer. Oftewel: de organisatie heeft weer gezorgd voor een fantastisch programma.

De presentatie is op beide dagen in handen van presentatrice Emilie Sleven. DJ Coenio draait de platen tussen de optredens door.

Meer informatie

Zaterdagavond start het Jack’s Festival van het Levenslied om 19:30 uur. Zondagmiddag kun je al lekker op tijd de stad in, dan start het programma om 14:30 uur. De 32e editie van het festival wordt ook dit jaar weer geheel vrijwilliger georganiseerd en door lokale ondernemers bekostigd middels sponsoring. Jaarlijks trekt het festival zo’n 50.000 bezoekers.

Wil je op de hoogte blijven van alles rondom het festival? Of ben je op zoek naar praktische informatie over het festival? Check snel de website en zorg dat je Festival van het Levenslied volgt op Facebook en Instagram.

Bekijk de foto’s van eerdere edities op onze fotopagina.