Festival van het Levenslied, Yeti Partybar Reünie, Grande Fissa en acteren in Familie de Kruik

Nog geen plannen voor het weekend? Wij weten wel wat! Er is namelijk genoeg te doen dit weekend. Lees hier hoe jij dit weekend kunt vullen in Tilly. 

Meeblèren met het Levenslied

Dit weekend staat Tilburg in het teken van de grote sterren van het Levenslied. Zaterdag 31 mei en zondag 1 juni komen tienduizenden bezoekers speciaal naar de Tilburgse binnenstad voor Jack’s Casino Festival van het Levenslied. En het wordt groots aangepakt dit jaar.

Onze Roy Donders opent zaterdag om 20.00 uur het festival. Verder staan o.a. Ruth Jaccoth, Anita Meyer en Dré Hazes op het podium op de Paleisring. Meekijken vanuit je luie stoel kan ook op het landelijke evenementen kanaal van Ziggo (21 en 22 juni voorkeurskanaal 12). Ook zijn de fotografen van Tilburg.com dit jaar weer aanwezig om de lach en traan van de artiesten en het publiek op de gevoelige plaat te zetten. Dus haren in de harde krullen, huispèkske aan en meezingen maar! Klik hier voor meer informatie

Festival-van-het-Levenslied-2013-zaterdag---Neven-Fotografie-149

Yeti Partybar Reünie

Het was de populairste Skihut die Tilburg ooit rijk was. Wie is er niet geweest eind jaren ’90, begin 2000? De Yeti Partbar is waar begrip in de stad en regelmatig worden oud personeelsleden herinnert aan de wilde stapavonden. En dat bracht oud personeelsleden Bram van der Burgt en Tom Smits op een idee: een reünie!

Zaterdag 31 mei kun je herinneringen boven halen bij de Midi aan de Heuvel met de zangers DJ’s en artiesten van toen. Voor €12,50 sta jij de dansen op de bar met de muziek van toen. Wil je weten of jouw vlam van toen ook komt? Kijk dan vooral eens op de facebookpagina van de Yeti Partybar Reünie waar het idee geopperd werd. Klik hier om tickets te kopen.

yeti-bar-aankondiging

Grande Fissa op het stadsstrand

Cocktail in de hand, zon op de bol, een rokende bbq, muziekske erbij en de voeten in een parelwit zandstrand. Klinkt als een tropisch oord ver weg, toch? Niet dus. Vanaf zaterdag 31 mei kun je weer gewoon op vakantie om de hoek: op ons eigen Tilburgse stadsstrand.

Waterjump opent zaterdag haar deuren en viert dat groots met het openingsfeest Grande Fissa. Bij het openingsfeest van het vers aangelegde stadstrand aan de Piushaven kun je genieten van de muziek van Lyall Mononey, Sticky Fingers, Sj Kilo, Franky2Times, Ser-V en Flamboyant& Fonk. Reserveer vlug om een plaatsje op de gastenlijst te veroveren. Reserveer hier je kaarten.

grande fissa

Acteren in Familie de Kruik

Altijd al gedroomd van een glansrol in het Tilburgse filmproject Familie Kruik? Dat kan! De Tilburgse serie Familie Kruik zoekt namelijk voor aanstaande zondag 1 juni een groot aantal mannelijke figuranten. Mannen vanaf 35 jaar en ouder, met of zonder acteerervaring, zijn welkom om mee te komen doen! Er zal een pokertoernooi in scène gezet geworden in een grote zaal aan de Korvelseweg in Tilburg. Lees hier meer. 

familie-kruik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik wil meer

Meer inspiratie nodig? Kijk dan in onze agenda. Wil je wekelijks een update over wat er te doen is in Tilburg? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Dat kan onderaan de website door je naam en e-mail adres in te vullen.

Foto skyline Tilburg: Stef van Kessel