Nieuws

uittips
Let op! Dit artikel is al 8 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Festivals, theater, rommelmarkt en meer: 10x leuke uittips in de regio Tilburg dit weekend

Ben jij plannen aan het maken voor dit weekend? Lees dan snel verder! Want we hebben de leukste uittips op 10, 11 en 12 september in de regio Tilburg weer voor je op een rijtje gezet. 

#1: Feest In Het Park

In het Reeshofpark kun je dit weekend genieten van Feest In Het Park. 750 festivalgangers met entreeticket en qr-code kunnen op verschillende dagen uit hun plaat. Anderhalve meter houden hoeft niet meer. Benieuwd naar het programma van Feest In Het Park? We zetten het voor je op een rijtje.

#2: De Oisterwijkse Zomer

Ook in Oisterwijk kun je genieten van festivalsferen. De Oisterwijkse Zomer staat namelijk op het programma. Per dag kunnen 750 feestgangers genieten van een dik feest met gave artiesten zoals Mart Hoogkamer, Trafassi en veel meer. De vrijdag en zaterdag zijn al helemaal uitverkocht, maar voor zondag kun je nog enkele kaarten kopen. Op die zondag geniet je tijdens ‘De Driede Helft‘ van artiesten als JeMatthy, Biggi, Brooklyn, Team Rush Hour, Daisy en veel meer.

#3: Tilburg Trappers – Krefelder EV 1981

Wat fijn dat Tilburg Trappers weer publiek toe mag laten in de ijshal tijdens de wedstrijden. Dit weekend staat er weer een wedstrijd op het programma. Op vrijdag 10 september is Krefelder EV 1981 de tegenstander. De puck valt om 20:00 uur in de ijshal op Stappegoor. Wil je de wedstrijd bezoeken? Koop dan een kaartje en zorg dat je een geldige qr-code in je CoronaCheck-app hebt staan.

#4: Kinderbioscoop in de Tilburgse bibliotheken

Op vrijdag 10 september en zondag 12 september kun je bij de bieb weer genieten van Spruit Cinema. Er staat een leuke kinderboekenverfilming centraal. Spruit Cinema is een leuk uitje voor iedereen vanaf 8 jaar. Deze maand staat de verfilming van ‘Mijn bijzonder rare week met Tess’ op het programma.

#5: Open tuinen route

Op zaterdag 11 september en zondag 12 september kun je in de regio genieten van de open tuinen route 2021. Veertig tuineigenaren stellen hun tuinen open voor tuininspiratie en veel meer. Denk aan exposities van verschillende creatieve makers.

#6: Prachtig theaterweekend in de Tilburgse Schouwburg

Het theaterseizoen is begonnen in de Tilburgse Schouwburg en Concertzaal. Ook dit weekend staan er verschillende voorstellingen op het programma. Zo kun je op zaterdag genieten van Helden van het Zuiden met Frank Lammers, Bjorn van der Doelen en veel meer. Op zondag staan er leuke familievoorstellingen op het programma. Bijvoorbeeld De Efteling musical.

#7: Dansfestival deVloerOp + open dag bij Factorium

Leuke (gratis) tip voor aanstaande zondag. Dan staat dansfestival deVloerOp op het programma in de Muzentuin en Vrijheidspark. Er zijn diverse presentaties en dansdemonstraties in verschillende stijlen. Ook is het open dag van Factorium. Wat je allemaal kunt verwachten? Een silent disco voor het hele gezin, muzieksafari en veel meer.

#8: Nazomerfeest en koopzondag op de Heyhoef

Aanstaande zondag kun je in Winkelcentrum Heyhoef genieten van een nazomerfeest. Tegelijkertijd is het koopzondag. Tijdens het nazomerfeest kun je genieten van verschillende acts op stelten. Ook is er een 3D straattekenaar en staat er een cadeaufeest op het programma.

#9: Voordeurmarkt rondom het Rooseveltplein

Op zoek naar leuke tweedehands pareltjes? Ga dan zondag een kijkje nemen bij de Voordeurmarkt op en rondom het Rooseveltplein. De voordeurmarkt staat van 10:00 – 16:00 uur op het programma.

#10: Rondleidingen bij Peerke Donders tijdens Open Monumentendag

Tijdens Open Monumentendag – op zondag 12 september – is het Paviljoen en Park bij Peerke Donders geopend. Ook geeft Peerke-kenner en plezierig verteller Henk Weijters die dag twee gratis rondleidingen. Eentje om 13:00 uur en eentje om 15:00 uur.

Meer uittips

Wil je meer leuke uittips dit weekend? Check dan snel onze uit-agenda.

Organiseer jij de komende maanden leuke evenementen? Stuur dan vooral een mailtje naar info@tilburg.com.