Fifty Fit Maand: Club Pellikaan inspireert 55-plussers te sporten

Met als hoogtepunt: een speciale groepsles met de presentator van Nederland in Beweging!

In mei organiseert Club Pellikaan de Fifty Fit maand. Gezellige activiteiten met als doel: 55-plussers stimuleren tot sport en beweging. Tijdens de Fifty Fit maand maken zij op een laagdrempelige manier kennis met de luxe sportclub.

Waarom de Fifty Fit maand?
Volgens onderzoek blijven 55-plussers door te bewegen niet alleen lichamelijk fit, ook hun hersenen worden getraind. Met een goede conditie kunnen zij dagelijkse bezigheden gemakkelijker aan. Club Pellikaan merkt echter dat de stap naar de sportschool voor deze groep nog (te) groot is. In de maand mei mogen 55- plussers de club daarom zonder verplichtingen uitproberen voor 25 euro.

55-plussers bij Club Pellikaan
De sportclub ziet in 55-plussers een belangrijke doelgroep. Met een professionele fitcoach en veel persoonlijke aandacht worden zij begeleid naar een gezonder leven. Directeur Dennis Pellikaan:

“Doordeweeks worden onze clubs druk bezocht door 55-plussers. Hier passen we onze medewerkers en lessen op aan. Voor deze doelgroep zijn wij meer dan een sportclub. Wij fungeren als een ontmoetingsplek voor de actieve 55-plusser. Na het sporten wordt er dan ook gezellig bijgekletst in het restaurant onder het genot van een kop koffie of een goed glas wijn.”

Fifty Fit activiteiten
De hele maand mei staat in het teken van 55-plussers. De 55-plussers kunnen zelfstandig sporten of meedoen met vele speciale activiteiten. Zo gaan we bijvoorbeeld babyzwemmen met de kleinkinderen, is er een dagtocht Nordic Walking en een Jeu de Boules Toernooi. Of wat te denken van een cursus zelfverdediging, zodat je je veilig voelt op straat?

Nederland in Beweging
Het hoogtepunt van de Fifty Fit maand is de speciale groepsles met presentator Duco Bauwens. Hij presenteert iedere ochtend het televisieprogramma Nederland in Beweging. Duco daagt de 55-plussers uit om het beste uit zichzelf naar boven te halen tijdens een heel speciale groepsles. De opbrengst hiervan gaat naar OneMen. Deze organisatie steunt pioniers van kleinschalige ontwikkelingsprojecten in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

Meer informatie
Neem voor meer informatie over de Fifty Fit maand contact op met marketingmanager Tamara Kamerman van Club Pellikaan via telefoonnummer 033-4562982.