Filmpje: jonge neushoorn, giraffe en dromedaris zetten eerste stapjes op savanne Beekse Bergen

jonge dieren Beekse Bergen

Helaas kunnen we de Beekse Bergen nog niet bezoeken. Toch worden er ook nu dieren geboren die het safaripark jullie graag laat zien. Neushoornjong Ravy, giraffekalf Christine en de jonge dromedaris Maxime hebben de afgelopen dagen zelfs hun eerste stapjes buiten gezet. 

Fotografie: Beekse Bergen / Mariska Vermij – van Dijk.

Eerste stapjes

Neushoornjong Ravy, giraffekalf Christine en jonge dromedaris Maxime hebben afgelopen dagen hun eerste stapjes buiten het verblijf gezet. Samen met hun moeders mochten de jonge Ravy en Christine voor het eerst de grote savannes van Safaripark Beekse Bergen ontdekken. Dromedaris Maxime mocht het buitenverblijf van Safari Resort Beekse Bergen verkennen.

Beelden van jonge dieren Beekse Bergen

Foto’s zijn natuurlijk mooi, maar bewegend beeld is nog leuker. Benieuwd naar de eerste beelden van de jongste dieren in de Beekse Bergen? Check dan het filmpje hieronder.

Meer lezen

Wil jij meer leuke nieuwtjes lezen over de Beekse Bergen? Check dan vooral de nieuwtjes die we eerder over de Beekse Bergen schreven.

Wil je meer weten over de actualiteiten rondom de Beekse Bergen? Check dan vooral de website. Want: het is nog wel mogelijk om een verblijf te boeken in de vakantieparken. Zo kun je heerlijk genieten van een avontuurlijke vakantie in de achtertuin van Tilburg.