Vier ondernemers gaan strijden om Starterstrofee 2015

Vier jonge ondernemingen gaan donderdagavond 4 juni tegen elkaar strijden om de prijs tot beste startende onderneming uit de regio Tilburg. De winnaar ontvangt de felbegeerde Starterstrofee 2015. 

De starters

De meest vernieuwende ondernemingsconcepten die in de voorronde werden genomineerd voor de finale, zijn: Oak & Steel (houten meubels), OTSO (sollicitatie app), Locked (escape rooms) en Kraftbier (brouwerij).

De jury

De vier ondernemers zullen zichzelf en hun bedrijf presenteren aan de jury en het grote publiek. De avond is in handen van presentator Walter Vermeer die samen met de jury de kandidaten het vuur na aan de schenen zal leggen. De deskundige jury bestaat dit jaar uit Jan Meurs jr. (Startersinvesteringen.nl), Joost de Beer (Tilburgse Koerier), Chris Fokker (Undici Keukens, winnaar vorig jaar), Paul van der Wegen (Junior Kamer Hart van Brabant) en Jan Willem de Jongh (Rabobank). Zij beoordelen wie uiteindelijk de beste startende onderneming van Tilburg wordt.

Mede dankzij het winnen van de Starterstrofee kon de winnaar van vorig jaar, Chris Fokker, met zijn bedrijf Undici Keukens dit jaar verhuizen naar een nieuwe en ruimere locatie (Falcon-pand, Piushaven).

De verkiezing vindt plaats in Boemel 76, Burgemeester Brokxlaan 8-76 (Spoorzone) in Tilburg en start om 19.30 uur. De verkiezingsavond is vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Bezoekers dienen zich wel aan te melden via de website www.jost.nl.

De verkiezing is een initiatief van de Tilburgse ondernemersvereniging JOST. Het evenement vindt voor de 7e keer plaats en kende dit jaar voor het eerst een open inschrijving. Alle ondernemers die in 2014 of 2015 gestart zijn met hun onderneming en gevestigd in de regio Tilburg, konden inschrijven voor de Starterstrofee.