Finalisten BOV-Trofee 2019 zijn bekend

genomineerden BOV

De finalisten van de BOV-Trofee 2019 zijn donderdagavond door de organisatie bekendgemaakt. Dit jaar met als thema: een toekomst met historie.

De volgende ondernemingen gaan op donderdag 7 november in Theaters Tilburg strijden om de meest prestigieuze ondernemersprijs van Midden-Brabant:

  • Avec
  • First Impression
  • Weed Control

Een vakjury bestaande uit lokale ´captains of industry´ bepaalt uiteindelijk de winnaar door te toetsen op het thema, financiën en de selectiecriteria. Tijdens de spectaculaire awardshow zal deze jury onder leiding van juryvoorzitter Miriam Dragstra de winnaar van 2019 bekend maken.

De uitreiking van de BOV-Trofee is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét netwerkevenement van Midden-Brabant. Dit jaar viert de BOV-Trofee haar 20-jarig jubileum en het belooft dan ook een memorabele editie te worden met een gouden randje.

Award avond

Tijdens een volledig verzorgde avond met ruim 750 ondernemers, directeuren en belangstellenden, wordt de winnaar bekendgemaakt. Verder zal er voldoende mogelijkheid zijn voor ontmoeting, kennismaking en proosten met relaties, ondernemers en (oud-)finalisten. Een vooraanstaande presentator zal op 7 november gastheer van de avond zijn. De organisatie wordt belangeloos uitgevoerd en is in handen van de Junior Kamer Hart van Brabant.