Finance manager, marketing manager, zelfstandig werkend kok en veel meer: dit zijn de leukste vacatures van deze week

Het is weer maandag en dat betekent dat we de leukste vacatures in de regio Tilburg weer voor je op een rijtje zetten. Verschillende bedrijven in de stad en omliggende dorpen zijn namelijk op zoek naar personeel. Nieuwsgierig? Lees snel verder en misschien heb jij je droombaan binnenkort te pakken.

Uitgelichte vacatures

VIVISOL zoekt finance manager Benelux

Zie jij het als een uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor het waarborgen van de financiële continuïteit van zowel de Nederlandse als Belgische vestiging van VIVISOL? Ben jij een probleemoplossende én kwaliteitsgerichte procesdenker met aandacht voor details? Dan zijn ze op zoek naar jou!  Als Finance Manager gedij je goed in een dynamische omgeving en ga je een uitdaging niet uit de weg. Benieuwd naar de vacature? Lees snel verder!

De Mandemakers Groep zoekt verkoper designafdeling

De Mandemakers Groep is op zoek naar een verkoper designafdeling bij Piet Klerkx. Jij zorgt ervoor dat de klant zich direct gezien en geholpen voelt. Zo inventariseer je klantwensen door de juiste vragen te stellen, laat je met trots de showroom zien en geef je professioneel advies. Op deze manier zorg je ervoor dat de klant naar huis gaat met zijn droominterieur en een hele hoop inspiratie.

Werken bij de Schouwburg

In september opent Boove & Benee bij Schouwburg Concertzaal Tilburg haar deuren; dé stadsfoyer om te werken en studeren en hét stadscafé voor koffie, lunch, borrel en lekker hapje eten. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het concept. De verbouwing is in volle gang en ze zoeken nog enthousiaste mensen! Wij zetten de vacatures voor je op een rijtje:

Mals Oisterwijk zoekt zelfstandig werkend kok

Ben jij die gepassioneerde kok met een speciale liefde voor vleesgerechten? Kom dan het team van Mals versterken in het gezellige restaurant, waar de sfeer net zo goed is als het eten. Ze zijn op zoek naar een parttime zelfstandig werkende kok die met hun team wil samenwerken om elke maaltijd speciaal te maken. De sfeer is laagdrempelig en vooral heel gezellig!

Meer leuke vacatures

We hebben nog meer toffe vacatures in onze vacaturebank staan. Hier alvast een kleine selectie:

Dagelijks de nieuwste vacatures in je mailbox

Wil jij dagelijks de nieuwste vacatures als eerste in je mailbox? Dat kan door je aan te melden op onze vacaturenieuwsbrief. Zodra wij een nieuwe vacature plaatsen, wordt er iedere werkdag om 16:00 uur een nieuwsbrief verstuurd met de nieuwste vacatures.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden

Online vacaturebank

Natuurlijk staan er nog veel meer vacatures in onze vacaturebank. Dus staat hier nog niet tussen wat je zoekt? Klik dan snel hier voor meer vacatures!