Administratief, financieel & binnendienst: de leukste vacatures in Tilburg deze week!

Nieuwe week, nieuwe kansen. Ook in de week voor carnaval zetten we de leukste vacatures in de regio Tilburg voor je op een rijtje. Misschien ga jij de carnaval wel in met een nieuwe job! Dan smaken die biertjes, Schrobbelèrtjes, wijntjes of frisjes toch net wat lekkerder. Benieuwd naar leuke vacatures in verschillende branches? Lees snel verder.

Uitgelichte vacatures

FloDo B.V. zoekt allround financieel medewerk(st)er

FloDo B.V. uit Goirle is op zoek naar een allround financieel medewerk(st)er voor 32 – 40 uur per week. FloDo B.V. is een holding bestaande uit drie snelgroeiende bedrijven werkzaam in de medisch specialistische zorg. De bedrijven weten zich middels innoverende technieken, korte lijnen en persoonlijke benadering te onderscheiden binnen hun markt. Salarisindicatie: €2500 – 4000 afhankelijk van je werkervaring.

Kinderstad zoekt financieel medewerk(st)er

Ben je op zoek naar een plek waar je jouw financiële skills verder kunt ontplooien? Bij Kinderstad is er ruimte voor een kickstart van jouw (financiële) carrière. Jouw taken bestaan uit het beheren van het grootboek en het coördineren van de debiteuren- en crediteurenadministratie. Ook bereid je de periodecijfers voor en krijg je de verantwoordelijkheid over de basis subsidieadministratie. Bovendien ben jij het eerste aanspreekpunt voor collega’s en beantwoord je dagelijks verschillende financiële vragen. Naarmate je groeit in je rol, raak je meer betrokken bij het voorbereiden van jaarrekeningen en het begrotingstraject. Geen dag is hetzelfde in deze afwisselende werkomgeving.

Van Geloven zoekt een project manager

Ben jij een doorgewinterde projectmanager (Capex) met een schat aan technische kennis en uitgebreide ervaring in GMP-omgevingen? Zoek niet verder! Binnen de dynamische wereld van Van Geloven biedt de Engineering-afdeling een boeiende kans die perfect bij jou past. In deze functie moet je denken aan het uitvoeren van project- en engineeringsactiviteiten, waaronder ook omvangrijke investeringsprojecten, operationele ondersteuning en Commissioning & Qualification (C&Q) van gebouwen, utiliteiten en apparatuur vallen.

Meer leuke vacatures

Online vacaturebank

Natuurlijk staan er nog veel meer vacatures in onze vacaturebank. Benieuwd? Klik dan snel hier voor meer vacatures!

Vacature nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het vacatureaanbod in Tilburg? Meld jezelf dan snel aan voor onze vacature nieuwsbrief!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden