First Dates zonder camera’s: Eat & Meet komt naar Bistro St. Sjaak

Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om aan First Dates mee te doen, maar heb je niet per se de behoefte aan een cameraploeg in je nek? Dan heeft Eat & Meet de oplossing. Ze organiseren namelijk speciaal voor singles vanaf dertig jaar een drie gangen diner bij Bistro St. Sjaak. 

Het principe is hetzelfde als het bekende NPO3-programma First Dates, maar dan zonder camera’s. De avond staat op donderdag 23 mei van 19:30 – 23:30 uur op het programma.

First Dates bij Bistro St. Sjaak

Eat & Meet organiseert deze bijzondere dateavond. Van tevoren maken ze een match op basis van een korte vragenlijst die je invult. Iedere deelnemer betaalt vooraf €45,- voor een heerlijk menu en bijpassende drankjes. Zo heb je geen last van gênante situaties als de rekening gevraagd moet worden.

Na het diner kun je met alle gasten nog gezellig borrelen aan de bar. Mocht er deze keer geen match voor je bij zitten of kun je deze datum niet, wees dan niet getreurd. Als er genoeg aanmeldingen binnenkomen, komt er snel een tweede editie kondigt Eat & Meet aan. Je kunt daarvoor het beste de Facebook pagina in de gaten houden.

Aanmelden

Wil je jezelf aanmelden voor deze avond? Mail dan naar eatandmeet2019@gmail.com. De organisatie stuurt je verdere informatie.